Of jullie nu al jaren verliefd zijn of net de eerste kriebeltjes voelen, Valentijn is de feestdag van alle geliefden. En hoe cliché het ook is, stiekem worden we allemaal heel graag verwend door onze partner. Maar wat geef je elkaar?


Wat ons betreft is samen genieten het allerleukste wat er is. Daarom hebben wij in de week van Valentijn een speciale Duo Massage voor een onvergetelijk moment met z’n tweetjes.

DUO MASSAGE • 60 minuten

De duo massage is een heerlijke volledige lichaamsmassage: rug, nek, schouders, benen en voeten waarbij je in één ruimte wordt gemasseerd door twee massagetherapeuten. Aan het einde van de massage zitten jullie als herboren in de stoel met een drankje en iets lekkers. De ruimte is gevuld met rust. Zachte muziek klinkt op de achtergrond.

Prijs: € 120,-

Lijkt zo’n duomassage of een andere behandeling je ook wel iets voor jou en je geliefde? Bel ons op 072-7437082 of stuur een aanvraag per email (info@jpskincare.nl). De Duo massage is in de hele week van Valentijn (maandag 12 februari tot zondag 18 februari) te boeken. Wil jij je liefste liever zelfs laten kiezen, geef hem/haar een cadeaubon.