Waxing

Lycon waxing is de enige ontharingsmethode waarmee je zo goed als pijnloos een geweldig resultaat bereikt: een heerlijk zachte en soepele, supergladde huid. Je bent gegarandeerd wekenlang verlost van ongewenste haartjes.

Waarom waxen?

Waarom waxen en niet scheren, harsen of met ontharingscrème aan de slag? Het antwoord is simpel: omdat jij een mooie zachte en supergladde huid wilt, die niet geïrriteerd raakt. Bovendien wil je dat haartjes zo lang mogelijk weg blijven en niet als stoppels al snel weer te zien (en te voelen) zijn! Waxen is de ideale methode om tijdelijk te ontharen, waarbij het haartje met wortel en al wordt verwijderd. Bij scheren en het gebruik van ontharingscrèmes blijven de wortels intact. Het haartje wordt dan recht ‘afgescheden’ en komt meestal al snel als stoppeltje terug.
  • Geschikt voor haartjes vanaf 1 mm

  • Vrijwel pijnloos en uiterst zacht voor de huid

  • Wordt aangebracht op lage temperaturen

  • Geen huidirritaties of roodheid

  • Op basis van natuurlijke ingrediënten

Haren blijven langer weg

Bij waxen blijft je haar gemiddeld 3 tot 5 weken langer weg. Het komt met een zacht topje terug. Bovendien komen steeds minder haartjes terug; een deel blijft zelfs voorgoed weg. Nog een pluspunt: met de wax verdwijnen ook dode huidcellen. Dit maakt je huid heerlijk zacht en glad.