JP Skincare is een Beauty-institute en Skinstore gevestigd in Bergen. JP Skincare vertelt een eerlijk verhaal over de huid. Alle behandelingen en producten zijn gericht om de huid te helpen zichzelf te herstellen en (weer) gezond te worden en te blijven. In 2017 opende JP Skincare haar deuren op de Oosterweg 15 in Bergen. Maar de liefde voor eerlijke huidverzorging begon bij eigenaresse Joyce Prinsen al veel eerder.

Hoe het begon

Na haar opleiding tot Skintherapist in 2004 viel het Joyce op dat er weinig aandacht was voor wat we nu precies op onze huid smeren. Ze zag hoe verkeerde beauty-routines en het gebruik van producten vol irriterende stoffen zorgde voor uiteenlopende huidklachten. Ze begon met haar zoektocht naar de beste ingrediënten, behandelingen en producten. Alle kennis die ze de afgelopen jaren heeft verzameld heeft ze gebruikt in het ontwikkelen van een hernieuwde kijk op beauty. Ze creëerde haar eigen behandelmethodes en selecteerde producten zonder irriterende stoffen die echt goed zijn voor de huid. Met de oprichting van JP Skincare gaat een langgekoesterde wens in vervulling. “Met JP Skincare wil ik een plek bieden voor iedereen die hulp nodig heeft bij het bijhalen van zijn/haar droomhuid. Met eerlijke adviezen, exact afgestemd op wat jouw huid nodig heeft. Maar ook op de tijd die jij ter beschikking hebt en het budget dat je wilt besteden.”

Van droomhuid tot wenkbrauwstyling

Naast het realiseren van een droomhuid biedt JP Skincare een uitgebreid assortiment aan behandelingen. Op zoek naar perfecte wenkbrauwen of een heerlijke massage? Wij helpen je graag. Laat je verrassen door onze uitgebreide mogelijkheden.