Onze belofte

Een behandeling bij JP Skincare is nooit routine. Ieder persoon is uniek, zo ook elke behandeling bij JP Skincare. Wij gebruiken de beste producten maar creëren bovenal een ontspannen moment. Met een uitgebreid programma aan behandelingen, speciaal afgestemd op de behoefte en conditie van jouw huid gaan wij voor de mooiste versie van jouw huid.

Hoe het begon

Na haar opleiding tot Skintherapist in 2004 viel het Joyce op dat er weinig aandacht was voor wat we nu precies op onze huid smeren. Ze zag hoe verkeerde beauty-routines en het gebruik van producten vol irriterende stoffen zorgde voor uiteenlopende huidklachten. Ze begon met haar zoektocht naar de beste ingrediënten, behandelingen en producten. Alle kennis die ze de afgelopen jaren heeft verzameld heeft ze gebruikt in het ontwikkelen van een hernieuwde kijk op beauty. Ze creëerde haar eigen behandelmethodes en selecteerde producten zonder irriterende stoffen die echt goed zijn voor de huid.

Van droomhuid tot wenkbrauwstyling

Naast het realiseren van een droomhuid biedt JP Skincare een uitgebreid assortiment aan beautybehandelingen. Op zoek naar perfecte wenkbrauwen of een heerlijke massage? Wij helpen je graag. Laat je verrassen door onze uitgebreide mogelijkheden.

FAQ items aan het laden...

Het team

Een ontspannen moment met een doel, dat is waar het bij ons om draait. Welke behandeling je ook kiest, de invulling wordt altijd tot in de puntjes op maat voor jou samengesteld. Wij nemen hiervoor alle tijd en werken daarom uitsluitend op afspraak. Zo ben jij verzekerd van alle rust en privacy en kun je maximaal genieten. Graag tot snel!

JOYCE PRINSEN

Founder & Huidspecialist

SLADJANA

Medisch Schoonheidsspecialiste Dermatologie®

NANCY

Bindweefsel Master & Huidspecialist