ALL ABOUT THE BROWS

Je wenkbrauwen kunnen heel bepalend zijn voor je look. Bij je gezichtsvorm is een bepaalde wenkbrauwvorm gewoon het mooist, omdat hij je beste features naar voren haalt en die daardoor meer opvallen. En dat wil je toch? In onze Browbar geven wij jou die perfecte wenkbrauwen. Er zijn verschillende manieren waarop wij dit kunnen doen.

EERST JOUW WENSEN, DAARNA ADVIES

Wij luisteren eerst naar jouw wensen en geven daarna advies. Aan de hand van jouw wensen, gezichtsvorm, huidskleur, haarkleur en botstructuur zorgen wij voor de perfecte wenkbrauwen.

IN SHAPE

Het in shape brengen van de brows (wenkbrauwstyling) doen wij door middel van waxen (niet te verwarren met harsen). Deze superzachte methode verwijdert de haar met wortel en al. Met als resultaat: wekenlang een gladde huid zonder terugkomende haartjes. Wax het alleen aan de haartjes en niet aan de huid. Daarvoor heb je veel minder kans op huidirritatie. Bij JP Skincare kun je niet alleen jouw wenkbrauwen laten ontharen met behulp van wax, maar ook je bovenlip en de rest van je gezicht & lijf.

DE VOORDELEN VAN WAXEN

  • Een stuk milder dan harsen

  • Verwijdert de haartjes met wortel en al, waardoor deze lang wegblijven

  • Super strakke wenkbrauwen als resultaat

  • Geschikt om het hele gezicht mee te ontharen

STRAK MET WENKBRAUWVERF
OF BROW HENNA

Heb jij eigenlijk al pretty good eyebrows van jezelf of heb je ze wel laten shapen, maar zie je er niet zo veel van omdat je erg lichte wenkbrauwen hebt? Maak het dan af door je wenkbrauwen te verven! Door een subtiel tintje te geven aan je wenkbrauwhaartjes zorg je al voor een groots en eye-popping effect! Met wenkbrauwverf kunnen we de haartjes één tot een paar tinten donkerder maken. Met henna kunnen we de huid ook voorzien van een afdruk. Onze brow henna kleurt de haartjes voor 4 tot 5 weken en laat een zachte tot donkere schaduw achter op de huid. Dit houdt 5 tot 14 dagen, zodat je al die tijd praktisch geen make-up nodig hebt.

ALLES IN HUIS VOOR JOUW PERFECTE WENKBRAUW

Ook de beste make-up en brow tools voor do it yourself brow styling vindt je bij JP Skincare. Zo houd jij je wenkbrauwen in vorm, ook tussen je behandelingen door. Geen tijd om langs te komen? Stuur ons een e-mail en laat jouw tools thuis bezorgen.

DE BROW BEHANDELINGEN

Kijk je via jouw telefoon? Swipe dan naar rechts voor prijzen en duur.

WENKBRAUWSTYLING

Epileren, waxen en trimmen voor de perfect shape

20 min | € 20,00

VERVEN WENKBRAUWEN

Wenkbrauwverf of Brow Henna

15 min | € 17,00

WENKBRAUWSTYLING + VERVEN

Combideal: voor de perfecte wenkbrauwen

30 min | €35,00

TEEN BROWS

In vorm brengen van de wenkies. Voor dames onder de 20 jaar.

20 min | € 15,00

TEEN BROWS + VERVEN

In vorm brengen en verven voor wenkies on fleek. Voor dames onder de 20 jaar.

30 min | € 30,00

GUY BROWS

Clean up, stay masculine!

20 min | € 15,00

BROWLIFT

Incl. verven

60 min | € 55,00

YES, GEEF MIJ DE PERFECTE WENKBRAUWEN!

Reserveer vandaag nog jouw brow behandeling