ClearLift Laser

De ClearLift behandeling staat ook bekend als ‘lunchtime facelift’ en “de Hollywood facial’. Dit vanwege het minimale ongemak en de afwezigheid van hersteltijd. De ClearLift laser zorgt voor verjonging en verbetering van de huid, en kan het hele jaar door worden ondergaan. Zelfs in de zomermaanden.

Te behandelen indicaties

  • Huidverslapping (met name rondom kaaklijn / hals)
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Huidveroudering door UV-schade
  • Poriën, grove huidstructuur
  • Melasma (zwangerschapsmasker)
  • Lipplumping
  • Vocht wallen / donkere kringen onder ogen

ClearLift Laser

De behandeling wordt uitgevoerd met de ClearLift Laser, dit is een gefractioneerde Q-switched Nd:YAG laser (1064 nm). De laser wordt ook wel een coldlaser genoemd. Dit komt omdat de laser werkt met photo-akoestische schokgolven en geen downtime (hersteltijd) geeft. Dit maakt dat de behandeling het hele jaar door uitgevoerd kan worden, ook in de zomermaanden.

De ClearLift-laser kan op verschillende diepteniveaus worden ingesteld, afhankelijk van jouw specifieke wensen. Dit maakt het mogelijk om verschillende huidproblemen aan te pakken, zoals fijne lijntjes, rimpels, ongelijkmatige huidskleur en textuur, littekens en zelfs cellulitis.

De behandeling is geschikt voor alle huidtype, ook voor de getinte en donkere huid.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal behandelingen is afhankelijk van jouw wensen en indicatie(s). Gemiddeld zijn er 4 tot 6 behandelingen nodig met een interval van 2 tot 4 weken tussen elke behandeling. Zes weken na de eerste behandeling kan je al resultaat zien. Let wel, het optimale resultaat van de eerste behandeling is zichtbaar na 3 tot 6 maanden. Dit komt omdat het proces van collageenvorming tijd nodig heeft. Om het behaalde resultaat te behouden is het advies een of twee keer per jaar een onderhoudsbehandeling te ondergaan