GeneO⁺

Ready, set, glow; de Geneo+ behandeling is een next level facial met alleen maar voordelen. Het Geneo+ systeem is het eerste device wat zowel in de epidermis als in de dermis werkt. Zonder inspuitingen, zonder pijn en zonder hersteltijd. Tijdens de aangename behandeling maken wij gebruik van 3 bewezen technologieën: OxyGeneo zuurstofverrijking, Tripollar Radiofrequentie en Ultrasound. De technologieën kunnen in combinatie met elkaar, maar ook afzonderlijk toegepast worden. Hierdoor wordt huidveroudering niet alleen vertraagd, maar de klok wordt zelfs teruggedraaid. En leuk om te weten: het Geneo+ systeem heeft de Cosmopolitan Prix de Beauté Award gewonnen als beste huidverbeterende systeem.

Hoe werkt Geneo+?

Geneo is een 5-in-1 behandeling die de huidtextuur verbetert, rimpels en fijne lijntjes vermindert en de (doffe) huid weer laat stralen. De behandeling is comfortabel en ontspannend. De behandeling is bijzonder intensief maar 100% pijnloos. Er is geen hersteltijd en je kunt na de behandeling direct jouw dagelijkse bezigheden weer hervatten. Direct na de behandeling is jouw huid voller, super gehydrateerd en heeft hij een egale en frisse uitstraling.

De wetenschap

Het Geneo+ systeem heeft 3 handstukken die elk hun specifieke werking, voordelen en technologie hebben. De technologieën kunnen in combinatie met elkaar, maar ook afzonderlijk toegepast worden. Op het gezicht, hals, decolleté of specifieke zones.

FAQ

Klik op het plusje om het antwoord op jouw vraag te lezen!

 •  48 uur voor de behandeling geen ontharing, harsen, waxen of andere behandelingen die de huid kunnen irriteren
 • 1 week voor de behandeling geen intensieve blootstelling aan de zon of het gebruik van de zonnebank
 • 3 dagen voor de behandeling geen crèmes gebruiken die vitamine A bevatten (retinol)
 • 2 weken voorafgaand aan de behandeling geen botox of fillers

Als wij de Geneo+ inzetten om acne, acne littekens of restverschijnselen (bijv. vlekjes en plekjes) van acne aan te pakken kan jouw behandeling geheel of gedeeltelijk gedeclareerd worden bij jouw zorgverzekeraar. Belangrijk om te weten is dat een vergoeding voor Acnetherapie altijd plaatsvindt vanuit jouw aanvullende verzekering. Controleer hiervoor jouw polisvoorwaarden of informeer bij ons of jouw zorgverzekeraar.

 • Breng dagelijks een UV-bescherming aan van minimaal SPF30 of hoger (ook in de winter en op bewolkte dagen). Breng op zonnige dagen elke twee uur opnieuw aan. Vergeet het gebied rond de ogen niet
 • Direct en tot 72 uur na de behandeling dien je zon, zweten (sporten), zware inspanning, hete baden/douches en zonnebank te vermijden
 • Was de huid ’s morgens met een zachte cleanser (zonder zuren)
 • Gebruik geen alcoholhoudende lotion of tonic
 • Niet harsen of ontharen de eerste 48 uur (in de behandeling kunnen deze elementen wel worden toegevoegd)
 • Twee weken na de behandeling geen chemische peeling of laserbehandeling ondergaan
 • Niet koelen of verkoelende producten aanbrengen op de huid
 1. Stop met roken en vermijdt stress. Roken en stress verhogen het aantal vrije radicalen en daarmee de afbraak van collageen. Bovendien remt dit het herstelproces en zo ook de celvernieuwing en de aanmaak van nieuw collageen.
 2. Gebruik altijd zonbescherming (ook in de winter en als het bewolkt is) en vermijd de zonnebank. Ook dit stimuleert vrije radicalen, breekt collageen versneld af  en remt het herstelproces. Bovendien verhoogd je het risico op ongewenste pigmentvlekken.
 3. Drink water. Water faciliteert de aanvoer van voedingsstoffen om collageen en elastieke aan te maken. Elimineert afvalstoffen en helpt bij de vorming van hyaluronzuur en collageen.
 4. Matig alcoholgebruik. Alcohol droogt de huid uit en remt de aanmaak van collageen. Zwelt de huid, verhoogt de zichtbaarheid van bloedvaatjes en versnelt huidveroudering.
 5. Eet gevarieerd (en het liefst biologisch). Zorg voor voldoende eiwitten en goede vetten, beperk koolhydraten en vermijd snelle suikers om glycatie te voorkomen. Eet gevarieerd voor een goede hormoonbalans en darmflora.
 6. Neem supplementen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) is opgesteld om gezondheidsrisico’s te vermijden. Optimale niveaus liggen op het gebied van de micronutriënten. Stap 1. zorg voor een goede balans in Omega 3 & 6 vetzuren. Vraag ons of een andere specialist eventueel om meer informatie of advies.
 7. Goede huidverzorging is key. Vraag ons om een persoonlijk huidadvies voor producten die de huid echt verbeteren.

Geneo+ resultaten