Jane Scrivner facials

Jane Scrivner is een 100% natuurlijk awardwinning merk. De producten zijn geschikt voor de meest gevoelige huidjes. Alle producten zijn dierproefvrij, parabenenvrij, siliconenvrij, sulfaatvrij, vrij van microplastics, vrij van weekmakers en vrij van hoofdallergenen uit parfum. De basis van veel van haar producten is jojobae olie. En laat dat nou net onze meest favoriete olie zijn. En niet zonder reden. Jojoba olie is een natuurlijke antioxidant die veel vitamine E bevat. De olie wordt makkelijk opgenomen door de huid en is voor elk huidtype geschikt. Klinkt goed toch?

Jane Scrivner

Jane Scrivner, gevestigd in de idyllische landerijen van Stratford on Avon in Engeland, is een merk dat zich richt op het optimaal laten functioneren van de 3 belangrijkste functies van de huid: onze huidbarriere, onze zuurmantel en het microbioom (de miroflora van onze huid). Want alleen als deze 3 functies optimaal functioneren is de huid echt gezond.

En eigenlijk is dat ‘simpeler’ dan je denkt. Onze huid is namelijk het gezondst bij een PH van 4,5 tot 5,5. Zodra deze wordt verstoord (door bijv. het gebruik van verkeerde cosmeticaproducten) begint de ellende. Zo heeft een huid met een hoge PH last van droogheid, dofheid, vroegtijdige huidveroudering en hebben mensen met eczeem bij een hogere PH waarde sneller last van bacteriële infecties. Kortom, belangrijk om te zorgen dat jouw huid die optimale PH-waarde heeft en behoudt.

Thuisproducten

Om jouw behandelingen te ondersteunen en het optimale uit jouw huid te halen, adviseren wij ook om thuis de producten van Jane Scrivner te gebruiken. Het assortiment van Jane Scrivner is heel overzichtelijk en beperkt zich tot de must-haves om jouw huid gezond te krijgen en te houden.

Boek jouw Jane Scrivner facial

Alle Jane Scrivner Facials vindt je bij JP Skincare terug in het online boekingssysteem onder het kopje “facials”. Op basis van jouw keuze, huidconditie en wensen stellen wij de facial samen. De producten van Jane Scrivner kunnen zowel koud als verwarmd (met zachte penseelstreken) worden aangebracht. Ook zijn onze Jane Scrivner facials uit te breiden met verschillende toevoegingen, zoals bijvoorbeeld bindweefselmassage, dermaplaning of LED-Lichttherapie. Onze specialistes geven je hierin graag advies.