Massages

Pijnlijke schouders, rugpijn en een stijve nek… Het kan je dagelijkse activiteiten flink dwarsbomen. Onze professionele massagetherapeut(en) weten gelukkig hoe ze jouw spierspanningen in luttele minuten kan verminderen. Dit kan met een intense cupping massage, welke diep doordringt tot de dieper gelegen spierweefsels. Maar wil je even alle stress van je af laten glijden? Neem dan een ontspannende massage waarbij al je zintuigen zullen ontwaken. Ben je zwanger of heb je last van een blessure? Ook dan zijn er genoeg massagetechnieken die perfect op jouw wensen en behoeften kunnen worden afgestemd. Onze therapeuten zijn namelijk gespecialiseerd in het geven van een behandeling op maat.

Ontspanningsmassage

Kom helemaal tot rust tijdens een ontspanningsmassage.  Je lichaam wordt gemasseerd met warme natuurlijke olie. Voel de stress en vermoeidheid langzaam van je afglijden. Onze zijdezachte organic oils zijn een weldaad voor je huid. De warme olie en combinatie van afwisselende massagetechnieken, ontspannen sfeer en aangename temperatuur zorgen ervoor dat jij je volledig kunt ontspannen.

Cupping

Een verbeterde bloedcirculatie, vermindering van stress en pijn of het opheffen van energetische blokkades, de lijst met voordelen van deze bijzondere massage is enorm. Cupping heeft dan ook niet voor niets een grote schare fans, waaronder topsporters en celebrity’s zoals Jennifer Aniston en Justin Bieber. Tijdens een cupping massage wordt je lichaam eerst gemasseerd met olie, waarna er cups aangebracht worden op strategische plaatsen. De cups kunnen blijven staan of worden over het lichaam bewogen. Wat zorgt voor vermindering van spierpijn of -knopen en zelfs voor het loskomen van verkleefd littekenweefsel. Ondanks de hoge druk die in de cups ontstaat, is de massage absoluut niet pijnlijk. Sterker nog, hij is zelfs zeer aangenaam en ontspannend.

Hotstonemassage

Door de massage met warme vulkanische basaltstenen kan spierweefsel op diep niveau ontspannen. De Hotstones hebben een grote dichtheid en een hoog ijzer- en magnesiumgehalte. Hierdoor kunnen de stenen de warmte langer vasthouden en geven ze deze op een natuurlijke wijze aan je lichaam door. Afvalstoffen worden door de warmte sneller afgevoerd waardoor het lichaam weer in balans komt. De temperatuur van de stenen ligt tussen de 40 en 45 graden Celsius.

Zwangerschapsmassage

De zwangerschapsmassage brengt jou en je kindje rust.  Wij zorgen ervoor dat je die even achter je kunt laten en kunt genieten van het moment. De massage concentreert zich op je nek en schouders, die tijdens de zwangerschap extra worden belast. Maar natuurlijk vergeten we – behalve je buik – ook de andere delen van je lichaam niet. Als je specifieke wensen hebt (want elke zwangerschap is weer anders), dan passen wij graag de zwangerschapsmassage aan jouw situatie aan.

Sportmassage

Al ben je nog zo’n sportfanaat en stretch je nog zo netjes na een work-out, soms ontkom je helaas niet aan spierpijn. Of je nou een zware training of een rustige yogasessie achter de rug hebt, je ledematen, spieren en gewrichten hebben het na een work-out zwaar te verduren. Met een sportmassage worden je spierknopen en je spierpijn effectief aangepakt en komt je lichaam volledig tot rust. Ook niet-sporters die om andere redenen fysieke inspanningen leveren, vanwege bijvoorbeeld zwaar werk, hebben baat bij een sportmassage.

Body

Lichaamsbehandelingen voor je hele lichaam laten je huid fluweelzacht en glad aanvoelen. net als bij de huid van je gezicht is het even belangrijk om de huid van je lichaam te reinigen, exfoliercen en te hydrateren. Onze speciaal ontworpen behandelingen vertragen het verouderingsproces waardoor rimpels, verslapping, cellulite en pigmentvlekjes verminderd worden. Ontdek het zelf.

Cellulite (bindweefselmassage)

Last van cellulitis? Of zou je de huid van je armen, benen, billen of buik wat steviger willen hebben? De Cellulite behandeling is dé behandeling tegen problemen als een verslapte huid, hardnekkige cellulitis of plaatselijke vetoplossingen. Door een combinatie van droogborstelen, intensieve bindweefsel massage technieken en cupping zal de huid weer glad en stevig worden.

Bioslimming bodywrap

De beste en sterkste afslankende bodywrap zonder wikkels met 100% natuurlijke ingrediënten. Op unieke wijze gebruikt Bioslimming koude en warme componenten in combinatie met essentiële oliën, plantenextracten, algen en hoge concentratie cafeïne. Bioslimming is internationaal bekroond voor het beste anti-cellulite, beste contouring behandeling & beste homeproduct! Zichtbaar resultaat na 1 behandeling.

  • Vetverbranding

  • Vermindering van cellulite

  • Versnelt gewichtsverlies

  • Verstrakt en verjongd de huid

  • Vermindert de zichtbaarheid van striae en spataderen

  • Vermindert gevoel van zware benen