Ruime keuze

gezichtsbehandelingen

Heeft jouw huid een oppepper nodig of ben je gewoon toe aan wat ontspanning? Met twee verschillende merken is er voor iedere huid wat wils, Jane Scrivner en IMAGE Skincare. Het verschil tussen Jane Scrivner en IMAGE ligt in de hoogte van werkstoffen. IMAGE is een cosmeceutical. Dat houdt in dat het de functie van de cel mag veranderen. De werkstoffen worden in de levende huidlagen opgenomen waardoor je huidverbetering krijgt. Jane Scrivner behandelingen zijn heerlijke organic gezichtbehandelingen die huid én zintuigen verwennen. Geschikt voor de meest gevoelige huiden.

Ben je geïnteresseerd?

Reserveer vandaag nog jouw gezichtsbehandeling.

Organic

Jane Scrivner

Bij onze Organic Facials zijn alle producten die wij gebruiken schoon. De ingrediënten zijn puur natuur en vrij van onder meer minerale olie, siliconen, parabenen, schadelijke conserveringsmiddelen en synthetische geur- en kleurstoffen. Onze organic facials verwennen huid én zintuigen. De gebruikte producten kun je uiteraard in onze winkel aanschaffen. Zo werk je zelf dagelijks verder aan je glow, met producten die écht goed zijn voor je huid.

 • JS MINI – 30 min
 • JS BASIC – 45 min
 • JS TEEN – 30 min
 • JS COMPLETE – 60 min
  Met waxen bovenlip of wenkbrauwstyling
 • JS DELUXE – 90 min
  Met waxen boven & wenkbrauwstyling + verven
 • JS NATURAL FACELIFT – 70 min
  Combineer een heerlijke Organic Facial met onze befaamde bindweefselmassage. Een bindweefselmassage is een perfecte anti-aging behandeling! Deze techniek wordt omschreven als ‘fitness voor het gezicht’. Waar je je lichamelijke conditie verbetert door te sporten, daar verbeter je de conditie van de huid met deze bindweefselmasage voor het gezicht. Door de gezichtsspieren te masseren wordt de doorbloeding gestimuleerd en krijg je vollere wangen, hogere wenkbrauwen en minder diepe lijnen. Rimpels zijn minder zichtbaar, net als kraaienpootjes, littekens en pigmentvlekken.

Huidverbetering

IMAGE Skincare

Je verzorgt je huid goed, en toch merk je dat dit niet voldoende is. Je huid is droog, dof, heeft grove poriën, pigmentvlekken, rimpels of lijntjes. Een gezichtsbehandeling met IMAGE Skincare verbetert de diepere huidlagen, en biedt zo extra ondersteuning voor een mooie en gezonde huid met een optimale conditie. Een IMAGE Skincare Facial is altijd een gezichtsbehandeling op maat, huidverbeterend maar ook ontspannen en aangenaam.

 • IMAGE BASIC – 45 min
 • IMAGE COMPLETE  – 60 min
  Met waxen bovenlip / wenkbrauwstyling
 • IMAGE BEAUTY FLASH – 70 min
  Met bindweefselmassage
 • IMAGE DELUXE  – 90 min
  Met waxen bovenlip & wenkbrauwstyling + verven
 • (TEEN) ACNE FACIAL – 50 min
  Je zit nu in een leeftijdscategorie waarin voedsel, hormonen, erfelijkheid en verzorgingsrituelen een impact hebben op jouw huid. Puistjes, droogte, gevoeligheid.. je kan er allemaal last van krijgen als je eenmaal die tienerstatus bereikt hebt. En dan staan de winkels ook nog vol met allerlei middeltjes. Wij helpen je! We stemmen de behandeling af op wat jouw huid nodig heeft en geven je tips over hoe jouw dagelijkse beauty routine eruit zou moeten zien.
 • O2 MINI LIFT – 60 min
  Heb je binnenkort iets bijzonders te vieren? Of wil je gewoon dat je huid er zo snel mogelijk op zijn mooist uitziet? Probeer dan eens de O2Lift. Twee bijzondere elementen – een speciale enzymatische peeling en het unieke bruisende zuurstofmasker – zorgen direct voor een frisse en stralende huid. De enzymatische peeling, op basis van ananas en papaya, verwijdert op een milde manier alle dode huidcellen. Hierna wordt het unieke zuurstofmasker aangebracht. Het masker vervoert zuurstof, plantaardige stamcellen, peptiden en een hoge concentratie van enzymen rechtstreeks jouw huid in. Hierdoor raken jouw cellen verzadigd. Én juist deze verzadigde cellen zorgen direct voor een liftend effect. De behandeling is een zeer aangename luxe spa-behandeling en is perfect voor speciale gelegenheden, zoals bijvoorbeeld een bruiloft.
 • FIRMING NECK & DECOLETTE LIFT – 35 min
  Deze behandeling is speciaal ontwikkeld voor de verslapte huid van de hals. Daarnaast voorkomt het pigmentatie en gaat huidveroudering preventief tegen op het decolleté. Deze behandeling bevat geen zuren, parabenen en schadelijke sulfaten.