IMAGE Skincare facials

De behandelingen en producten van IMAGE Skincare passen perfect bij de visie van JP Skincare. Ze bevatten hoogwaardige actieve ingrediënten, die niet alleen gezond zijn voor jouw huid maar jouw huid ook echt kunnen herstellen, verbeteren en verjongen. Alle producten zijn vrij van chemische geur- en kleurstoffen, parabenen, irriterende ingrediënten en ingrediënten van petrochemische oorsprong. De producten zijn niet getest op dieren. Naast hoogwaardige huidverbeteringsresultaten vinden wij dat bij JP Skincare minstens zo belangrijk!

IMAGE Skincare

IMAGE skincare is in 2003 gestart met de bestverkopende lijn voor de gevoelige en rosacea huid, de VITAL-C lijn. Inmiddels zijn er 13 productlijnen en is IMAGE Skincare marktleider op het gebied van innovatieve huidverbetering. De klinisch bewezen professionele behandelingen in combinatie met de thuisproducten vormen de basis van het succes. IMAGE Skincare maakt gebruik van vernieuwende en gepatenteerde technologieën waarvan de effectiviteit en lange-termijnresultaten aangetoond zijn. Of het nu gaat om acné, rosacea, pigmentatie of huidveroudering… wàt jouw huid ook nodig heeft, samen met IMAGE Skincare bieden wij jouw de oplossing; want iedereen heeft recht op een mooie en gezonde huid!

Thuisproducten

Om jouw behandelingen te ondersteunen en het optimale uit jouw huid te halen, adviseren wij ook om thuis de producten van IMAGE Skincare te gebruiken. IMAGE Skincare heeft verschillende producten en lijnen voor verschillende huidtypes. Omdat elke lijn wordt gekenmerkt met een specifieke focus op huidverbetering (bijv. huidveroudering, gevoeligheid, pigment, acne) maken wij gebruik van het zogeheten Mix & Match systeem. Zo adviseren wij jouw huid een zo breed mogelijke verzorging en voorkom jij een overschot aan dezelfde ingrediënten. Zo zijn er altijd producten die voor jouw huid en huidbehoefte het meest geschikt zijn.

Boek jouw IMAGE Skincare facial

Alle IMAGE Skincare facials vindt je bij JP Skincare terug in het online boekingssysteem onder het kopje “facials”. Op basis van jouw keuze, huidconditie en wensen stellen wij de facial samen. Onze IMAGE Skincare facials zijn ook uit te breiden met verschillende toevoegingen, zoals bijvoorbeeld bindweefselmassage, dermaplaning of LED-Lichttherapie. Onze specialistes geven je hierin graag advies.