FACIALS

Heeft jouw huid een oppepper nodig of ben je gewoon toe aan wat ontspanning? Met drie verschillende merken is er voor iedere huid wat wils;  IMAGE Skincare, Jane Scrivner en Eminence Organics. Elke behandeling wordt aangepast op de wensen en behoeften van jou en jouw huid. We combineren specialistische technieken en uniek ontwikkelde behandelingen voor een optimaal resultaat.

BEHANDELINGEN
IMAGE SKINCARE

Je verzorgt je huid goed, en toch merk je dat dit niet voldoende is. Je huid is droog, dof, heeft grove poriën, pigmentvlekken, rimpels of lijntjes. Een gezichtsbehandeling met IMAGE Skincare verbetert de diepere huidlagen, en biedt zo extra ondersteuning voor een mooie en gezonde huid met een optimale conditie. Een IMAGE Skincare Facial is altijd een gezichtsbehandeling op maat, huidverbeterend maar ook ontspannen en aangenaam.

BEHANDELINGEN
JANE SCRIVNER

Bij onze Jane Scrivner Facials zijn alle producten die wij gebruiken schoon. De ingrediënten zijn puur natuur en vrij van onder meer minerale olie, siliconen, parabenen, schadelijke conserveringsmiddelen en synthetische geur- en kleurstoffen. Onze Jane Scrivner behandelingen verwennen huid én zintuigen. De gebruikte producten kun je uiteraard in onze winkel aanschaffen. Zo werk je zelf dagelijks verder aan je glow, met producten die écht goed zijn voor je huid.

BEHANDELINGEN
EMINENCE ORGANICS

Eminence Organic Skin Care is sinds 1958 pionier in de biologische huidverzorgingsindustrie en de oorsprong ligt in Hongarije. De met de hand geplukte organische en biodynamische ingrediënten zijn zowel goed voor de aarde als goed voor de huid. Eminence is met trots B Corporation gecertificeerd. Deze wereldwijde beweging gebruikt de kracht van het bedrijfsleven voor het oplossen van sociale- en milieuproblemen gebonden aan de strenge normen van prestaties, verantwoording en transparantie. Wist je dat ze voor elk verkocht product een nieuwe boom planten?

ONZE GEZICHTSBEHANDELINGEN

Onze facials maken jouw huid stralender, jonger en gezonder. Samen met jou brengen we jouw huid in kaart en bespreken wij de wensen. We geven behandel- en productadvies en stellen een persoonlijk huiddieet voor je op. Zo werken wij samen aan een stralende huid, die in balans is.

Kijk je via jouw telefoon? Swipe dan naar rechts voor prijzen en duur.

NICE TO MEET YOU

Eerste behandeling om kennis te maken met JP Skincare.

50 min | € 50,00

YOUNG

Voor dames / heren onder de 20 jaar

30 min | € 35,00

BASIC

Gezichtsbehandeling zonder poespas

45 min | € 55,00

RELAXING

Ontspannende behandeling met uitgebreide gezichtsmassage

60 min | € 65,00

COMPLETE

Incl. waxen bovenlip en wenkbrauwen

60 min | € 70,00

ACNE

Reinigt de huid intensief

50 min | € 50,00

BEAUTY FLASH

Gezichtsbehandeling met bindweefselmassage

70 min | € 80,00

DELUXE

Ontspan en verbeter jouw huid. Inclusief bovenlip waxen & wenkbrauwen.

90 min | € 95,00

TREAT + PEEL

Gezichtsbehandeling in combinatie met een level 1 peel (Signature Peel of Ormedic Peel)

90 min | € 100,00

02 MINI FACE LIFT

De behandeling is een zeer aangename luxe spa-behandeling en is perfect voor speciale gelegenheden,
zoals bijvoorbeeld een bruiloft of feestje.

60 min | € 85,00

GERSTEKORRELS / MILIA VERWIJDREN

15 min | € 12,50

EXTRA ELEMENT(EN)

Wil jij graag extra element(en) in jouw gezichtsbehandeling?
Wanneer het binnen de tijd past betaal je niks extra. Op overige bijgeboekte elementen
krijg je 10% korting.