LAAT JE OGEN SPREKEN

Wil jij niet meer aan de slag met krultangen, mascara of wimperextensions? Of ben je minder ruim bedeeld op wimpergebied? wij hebben twee super fijne oplossingen. Wat dat betekent? Precies, zichtbare wimpers en veel meer tijd in de ochtend. Dat wil toch elke vrouw!

WIMPERS VERVEN

Je kent het wel. Je staat een eeuwigheid in de badkamer om zorgvuldig mascara aan te brengen. Maar daarna beland je in een onverwachte regenbui en loopt de mascara over je wangen. Heb je geen zin in waterproof mascara? Dan zijn geverfde wimpers de oplossing. Als je alleen meer zichtbare wimpers wilt, is verven voldoende. Wil je echter een wow-effect, combineer dan het verven van je wimpers met onze Lash Volume Lift behandeling. Zo heb je niet alleen mooie gekleurde wimpers, maar ook wimpers die mooi gekruld zijn een langer lijken.

LASH VOLUME LIFT

Droom jij van prachtige en gekrulde wimpers? Dan hebben we goed nieuws! Met onze Lash Volume Lift heb je wekenlang mooie wimpers, zonder gedoe met uitlopende mascara, traditionele wimperkrultangen of loszittende nepwimpers. Met deze lash behandeling ben je wel vijf tot zeven weken af van die kaarsrechte wimpers en heb je 24/7 de ideale wimpers.

GEEF JOUW NATUURLIJKE WIMPERS EEN BOOST

Niet gezegend met lange wimpers? Wij kunnen de natuur een handje helpen. Met de perfecte mascara of een wimperserum. Shop ze in onze Skin Store.

YES, GEEF MIJ DE PERFECTE OOGOPSLAG!

Reserveer vandaag nog jouw wimper behandeling