HYDRA AQUA FACIAL

Het belangrijkste ingrediënt voor een gezonde huid is voldoende vocht. Tijdens de hydra aqua facial maken wij gebruik van een unieke technologie voor het reinigen en hydrateren van de huid. Dit resulteert onmiddellijk in een stralende huid met een gezonde glow.

OVER HYDRA AQUA FACIAL

Dit is een behandeling die bestaat uit 3 stappen die je huid meteen een mooie, stralende glow geeft. Met deze behandeling werken we o.a. op onzuiverheden, fijne lijntjes, grove huidstructuur en oppervlakkige pigmentvlekken.

Stap 1. Reinigen & Peelen. Eerst gaan wij de huid goed reinigen. Vervolgens gaan wij de huid peelen. We werken met een combinatie van glycolzuur en salicylzuur. Deze zorgen ervoor dat de poriën geopend worden en onzuiverheden los komen te zitten. Je kunt dit een beetje voelen prikkelen op de huid maar het doet geen pijn. De meeste mensen voelen dit zelfs niet en zeker als je al producten met glycolzuur en salicylzuur gebruikt. Heb je een gevoelige huid dan starten wij met een milde fruitzuurpeeling, in de daarop volgende behandelingen kunnen we dan evt een sterkere peeling vloeistof gebruiken.

Stap 2. Extractie en Hydratatie. Hiervoor gebruiken wij een speciaal “hydra peel” opzetstuk. Het opzetstuk kiezen wij o.b.v. jouw specifieke huidprobleem en gevoeligheidsniveau. Dit hydra peel opzetstuk wordt gebruikt om dode huidcellen, vuil en verstoppingen van de poriën als het ware op te zuigen. Tegelijkertijd hydrateren wij de huid.

Stap 3. Led Licht Therapie. Wij versterken het resultaat van de behandeling met een heerlijk momentje voor jezelf onder de Dermalux. Dit is Medisch gecertificeerd led licht wat het resultaat van elke huiverbeterende behandeling verhoogt tot 40%. Het werkt extra verstevigend, herstellend, op roodheden, op pigmentatie, op onzuiverheden, structuurverbetering, couperose, littekens en meer.

Je huid is nu helemaal glowy en verzadigd. Wij sluiten de behandeling af met een crème met antioxidanten (deze beschermen voor de buitenlucht) en een zonbescherming.

Heb jij de Hydra Aqua Facial al geprobeerd? Verwen jezelf. Volledig afgestemd op jouw huid en specifieke wensen.

De Hydra Aqua Facial behandeling is geschikt voor iedereen. Jong en oud, iedereen die de huid een boost wil geven. Ook onder de mannen is deze behandeling heel populair. Je gezicht voelt zacht en schoon aan na de behandeling en je huid krijgt een prachtige glow. En natuurlijk is de behandeling ook een moment van ontspanning en even tijd voor jezelf.

LET OP! De laatste stap is medisch gecertificeerd led licht. Heb jij een van onderstaande indicaties, dan zullen wij het led licht vervangen door een heerlijk alginaat masker.

  • Bepaalde auto-immuun ziekten zoals oa HIV, PCO, Lupus Erythematose of Albinisme
  • Bepaalde lichtgevoelige medicijnen zoals: Benzolperoxide, Salicylzuur/Benzoylperoxide, Sint Janskruid, Tetracycline, RoAccutane, bepaalde antidepressiva, anti-schimmelmedicatie, MTX, hydrocortisonen, bepaalde antibiotica en bepaalde medicijnen voor diabetici,
  • Schildklieraandoening of schildkliermedicatie
  • Lichtallergie en/of fotoallergische huidreacties
  • Epilepsie
  • Zwangerschap

Zelfs na één behandeling zul je een verbetering zien. Je huid is grondig gereinigd en gehydrateerd. Deze resultaten zouden minstens vijf tot zeven dagen moeten aanhouden. Langdurige resultaten kunnen worden bereikt door middel van een reeks maandelijkse behandelingen / onderhoudsbehandelingen.

Nee, de behandeling doet geen pijn. Sterker nog, de behandeling wordt als erg aangenaam en ontspannen ervaren! Daarnaast kunnen wij uit zes verschillende opzetstukken kiezen, deze variëren van zachtaardig tot sterker – afhankelijk van jouw probleem, doel en gevoeligheid.

 

  • Breng dagelijks een UV-bescherming aan van minimaal SPF30 of hoger. Breng op zonnige dagen elke twee uur opnieuw aan. Vergeet het gebied rond de ogen niet.
  • Na een Hydra Aqua facial worden jouw producten thuis veel beter opgenomen. Als je thuis producten gebruikt met slechte ingrediënten (denk aan: parabenen, alcohol, parfum) dan kan daardoor een reactie optreden.