Hydra aqua facial

Het belangrijkste ingrediënt voor een gezonde huid is voldoende vocht. De Hydra aqua facial maakt gebruik van een unieke technologie voor het reinigen en hydrateren van de huid en zet mineraal water om in Hydrogen water. Dit type water bevat de juiste hoeveelheid minerale elementen waaronder magnesium en calcium. Door de speciale zuigkracht worden poriën diep gereinigd. Één behandeling met de Hydra aqua facial en je ziet direct direct: een mooie, gezonde glow zonder downtime!

Hydrogen water

Bij de behandeling maken wij gebruik van een technologie waarbij mineraal water wordt omgezet naar hydrogen water. Het hydraten water is water waaraan waterstofgas is toegevoegd. Waterstof is een molecuul dat ontstekingsremmend werkt als antioxidant. Dringt snel door alle lagen van de huid en door ontstekingen uit te schakelen, kan de huid veel sneller hydrateren dan met alleen hydratatie. Het helpt het verouderingsproces te vertragen en heeft een verhelderend effect op de huid!

Voordelen

 • Direct resultaat

 • Reinigt de huid diep, mee-eters en dode huidcellen worden verwijdert

 • Verbeterde hydratatie

 • Verfijnt fijne lijntjes

 • Egaliseert de huid

De behandeling

Stap 1. Reinigen & Peelen. Eerst gaan wij de huid goed reinigen. Vervolgens gaan wij de huid peelen. We werken met een combinatie van glycolzuur en salicylzuur. Deze zorgen ervoor dat de poriën geopend worden en onzuiverheden los komen te zitten. Je kunt dit een beetje voelen prikkelen op de huid maar het doet geen pijn. De meeste mensen voelen dit zelfs niet en zeker als je al producten met glycolzuur en salicylzuur gebruikt. Heb je een gevoelige huid dan starten wij met een milde fruitzuurpeeling, in de daarop volgende behandelingen kunnen we dan evt een sterkere peeling vloeistof gebruiken.

Stap 2. Extractie en Hydratatie. Hiervoor gebruiken wij een speciaal “hydra peel” opzetstuk. Het opzetstuk kiezen wij o.b.v. jouw specifieke huidprobleem en gevoeligheidsniveau. Dit hydra peel opzetstuk wordt gebruikt om dode huidcellen, vuil en verstoppingen van de poriën als het ware op te zuigen. Tegelijkertijd hydrateren wij de huid.

Stap 3. Led Licht Therapie. Wij versterken het resultaat van de behandeling met een heerlijk momentje voor jezelf onder de Dermalux. Dit is Medisch gecertificeerd led licht wat het resultaat van elke huiverbeterende behandeling verhoogt tot 40%. Het werkt extra verstevigend, herstellend, op roodheden, op pigmentatie, op onzuiverheden, structuurverbetering, couperose, littekens en meer.

FAQ

Klik op het plusje om het antwoord op jouw vraag te lezen!

De Hydra Aqua Facial behandeling is geschikt voor iedereen. Jong en oud, iedereen die de huid een boost wil geven. Ook onder de mannen is deze behandeling heel populair. Je gezicht voelt zacht en schoon aan na de behandeling en je huid krijgt een prachtige glow. En natuurlijk is de behandeling ook een moment van ontspanning en even tijd voor jezelf.

LET OP! De laatste stap is medisch gecertificeerd led licht. Heb jij een van onderstaande indicaties, dan zullen wij het led licht vervangen door een heerlijk alginaat masker.

 • Bepaalde auto-immuun ziekten zoals oa HIV, PCO, Lupus Erythematose of Albinisme
 • Bepaalde lichtgevoelige medicijnen zoals: Benzolperoxide, Salicylzuur/Benzoylperoxide, Sint Janskruid, Tetracycline, RoAccutane, bepaalde antidepressiva, anti-schimmelmedicatie, MTX, hydrocortisonen, bepaalde antibiotica en bepaalde medicijnen voor diabetici,
 • Schildklieraandoening of schildkliermedicatie
 • Lichtallergie en/of fotoallergische huidreacties
 • Epilepsie
 • Zwangerschap

Nee, de behandeling doet geen pijn. Sterker nog, de behandeling wordt als erg aangenaam en ontspannen ervaren! Daarnaast kunnen wij uit zes verschillende opzetstukken kiezen, deze variëren van zachtaardig tot sterker – afhankelijk van jouw probleem, doel en gevoeligheid.

Na de eerste behandeling zie je direct resultaat. De poriën zijn schoon, de huid voelt zacht aan en heeft een stalende glow. Wanneer je de behandeling ondergaat voor een specifieke huidaandoening, verbetert de huid aanzienlijk, maar zijn er vaak meerdere behandelingen nodig.

 • Huid beschermen met een zonnefactor