Vanaf november komt Nancy ons team versterken met haar kwaliteiten en uitgebreide ervaring. Wij zijn super blij! Boek in november of december jouw actie afspraak bij Nancy en geniet van een leuke korting of een gratis massage. Benieuwd? Scroll dan naar beneden.

Kan je ons wat meer vertellen over jezelf? 

Mijn naam is Nancy Carleo. Zoals mijn naam al doet vermoeden heb ik Italiaanse Roots. Om precies te zijn voor de helft. Ik ben gek op (Italiaans) koken & eten. Mijn andere grote passie is de huid en alles wat daar mee samenhangt. 

Kan je ons wat meer vertellen over jouw ervaring/loopbaan tot nu toe?

Al vanaf jongs af aan heb ik een fascinatie voor de huid, het is ons grootste orgaan en beschermt ons tegen invloeden van buitenaf. De huid is zo veelzijdig en won het van mijn liefde voor koken. Ik volgde de opleiding schoonheidsspecialiste met specialisatie acne en massage en kwam na de nodige praktijkervaring  te werken bij Laviesage Nutricosmetics. Hier heb ik 12 jaar gewerkt, in diverse rollen. Zo verzorgde ik de medische huidscans bij veel schoonheidssalons en was ik verantwoordelijk voor het ontwikkelen en lanceren van een nieuwe cosmeticalijn. Om mijn honger naar kennis nog meer te verrijken volgde ik in die tijd ook nog diverse opleidingen waaronder: Orthomoleculair voedingsdeskundige, Detox Coach en een opleiding tot Skin Master. Sinds 2021 ben ik Trainster/Docent bij de Natural Face Lifting Academy. Hier leid ik schoonheidsspecialisten op tot echte bindweefselpro’s.

Wat ga je precies doen bij JP Skincare?

Vanaf november kun je mij bij JP Skincare vinden in de rol van Huidspecialist en Bindweefsel Master. Ik heb er onwijs veel zin in. Clienten kunnen bij mij terecht voor al hun huidproblemen en wensen op het gebied van huidverbetering en verjonging. Maar ook voor Shiatsu of een sportmassage. Met mijn kennis van de huid, voeding, suppletie en ingrediënten heb ik een holistische werkwijze die erop gericht is de huid in een zo optimaal mogelijke conditie te krijgen en te houden. Mijn werkzaamheden bij JP Skincare zal ik combineren met mijn werk aan de NFL Academy. Vooral mijn ervaring als bindweefselpro is een echte verrijking voor de clienten van JP Skincare.

Waarom heb je gekozen voor JP Skincare?

Joyce en ik gaan al lang terug. Voorheen kwam ik bij JP Skincare over de vloer vanuit mijn rol als orthomoleculaire voedingsdeskundige bij Laviesage. Ik verzorgde de scan’s met de collagenoson. Een medisch instrument waarmee een echo wordt gemaakt van de huid. Hiermee nam ik een kijkje in alle huidlagen en bracht ik advies uit voor een mooiere huid van binnenuit. Voor sommige cliënten van JP Skincare ben ik dus al een bekend gezicht. Sinds onze eerste ontmoeting hebben Joyce en ik altijd contact gehouden. Onze gezamenlijke passie voor de huid en het streven naar de hoogst haalbare resultaten sluit naadloos aan. We grapte altijd al van “we gaan nog een keer samenwerken”.. en nu is het zover.

Maak kennis met Nancy

Om de komst van Nancy te vieren hebben wij twee super leuke acties in de maand november en december.

1. Nancy special -> NFL van €90 vóór € 75
Natural Face Lifting (afgekort NFL) is meer dan een bindweefselmassage. Het is de meest geavanceerde manier om jouw huid op een natuurlijke manuele manier te verbeteren. In één behandeling worden tegelijkertijd 6 weefsels aangepakt: opperhuid, bindweefsel, onderhuid, spierweefsel, peesweefsel en botweefsel. De behandeling(en) resulteren in minder tot geen rimpels en het liften van de contouren. Bovendien krijgt jouw huid direct een boost met eigen hyaluron, aangemaakt door de fibroblasten (jonge bindweefselcellen). Je krijgt een optimale celstofwisseling en actieve werkstoffen worden beter opgenomen. De behandeling start met een intake, aansluitend krijg je jouw eerste Natural Face Lift behandeling die 60 minuten duurt.

2. Nancy special -> GLOW UP mét gratis NFL massage €90

Nancy combineert een milde peeling op basis van vitamine C, hyaluronzuur en fruitenzymen met NFL (meer dan een bindweefselmassage) voor directe celvernieuwing, herstel en die felbegeerde glow.

Boek eenvoudig jouw favoriete actie in onze online boekingsmodule.