De zomer lijkt nu misschien nog ver weg, maar voordat je het weet moet je weer op je allerbeeldigst op het strand liggen. Daar hoort natuurlijk geen cellulite bij. Summer bodies are made in winter en daarom moet je nu al met de behandeling beginnen..


Cellulite ofwel sinaasappelhuid is een vervelend probleem waar veel dames (80%) mee te maken krijgen. Gezonde voeding en beweging helpen, maar je huid zal nooit helemaal strak worden. Cellulite ontstaat namelijk door een verstoring in het bindweefsel. Hierdoor worden vocht, vet en andere afvalstoffen niet meer goed afgevoerd en ontstaat de bobbelige huid. Met onze speciale Cellulite Treatment kunnen we de sinaasappelhuid verminderen of zelfs geheel laten verdwijnen.

Hoe werkt het? We combineren intensieve Bindweefselmassage met Cupping. Een Bindweefselmassage kan als pittig ervaren worden want het is niet geheel pijnloos maar wel heel effectief in de strijd tegen cellulite.  De verbeterde bloedtoevoer als gevolg van de behandeling zorgt voor extra zuurstof en voedingstoffen, waardoor vetcellen krimpen en verbranden als sneeuw voor de zon. Het resultaat? Een mooie strakke en stevige huid. De Cellulite treatment kan toegepast worden op buik, billen, benen en armen. 

Afhankelijk van de doelstelling wordt de behandelfrequentie vastgesteld op 5 tot 15 behandelingen in een kuurvorm. Daarna is het raadzaam om 1 maal per maand het resultaat bij te houden.

Er is al een losse Cellulite behandeling vanaf € 45,-. Reserveer eenvoudig jouw behandeling via afspraak maken.