Er zijn tegenwoordig super veel soorten make-up en make-up merken. Best lastig om te kiezen, toch? Maar wist je dat heel veel merken (ook bekende merken, waarvan je het niet verwacht) schadelijke stoffen in hun make-up hebben verwerkt? En dat ze ook nog steeds op dieren testen? Afschuwelijk. Bij JP Skincare vinden wij het belangrijk dat jij weet wat je op jouw gezicht smeert. Daarom hebben wij een prachtig en veilig make-up merk in ons assortiment opgenomen; XIP PROFESSIONAL.

HAND GEMAAKT & CRUELTY FREE

XIP is een in Nederland ontwikkeld merk (gemaakt in de UK). De missie van XIP is to make you feel like the Extremely Important Person you are. XIP is dierproefvrij en staat voor make-up in super hooggepigmenteerde kleuren. Daarnaast doneert XIP producten aan Look Good, Feel Better, een organisatie die vrouwen en tieners helpt die struggelen met de zichtbare gevolgen van kanker.

PROFESSIONELE MAKE-UP

XIP is een professioneel make-up merk. In tegenstelling tot een regulier make-up merk is XIP ontwikkeld voor en door make-up artists. Dit betekent dat er extra zorg en aandacht is besteed en dat er tal van voordelen zijn aan het gebruik van XIP tov andere make-up. Zo is XIP in een notendop;

  • Geschikt voor alle huidtypen
  • Goed voor de huid. Alle producten zijn rijk aan natuurlijke ingrediënten die de huid hydrateren, beschermen en huidveroudering tegengaan.
  • Het is niet comedogeen. Dit betekent dat het de poriën niet verstopt.
  • Het blijft op zijn plek (het blijft de hele dag flawless zitten en glijdt niet langzaam van je gezicht).
  • Zuinig in gebruik. Omdat alle producten hooggepigmenteerd zijn heb je er maar erg weinig van nodig.

Klinkt goed toch?! Kom langs in de salon om XIP te bewonderen en voor make-up advies.