Als je naar een schoonheidsspecialist(e) gaat ga je er automatisch vanuit dat hij/zij een diploma heeft, toch? Helaas is niets minder waar. Het vak schoonheidsspecialist(e) is een vrij beroep. Dit betekent dat iedereen, ongeacht de mate van bekwaamheid, zichzelf schoonheidsspecialist(e) mag noemen en een bordje met “schoonheidssalon” voor de deur mag hangen. Ongelooflijk toch?!

Voor JP Skincare is het heel belangrijk dat jullie als cliënten weten dat je bij ons in veilige handen bent. Daarom werken er bij ons alleen schoonheidsspecialiste met een erkend vakdiploma en werken wij continue aan kwaliteit, door o.a. scholing en erkenning vanuit brancheorganisaties. Zo zijn wij kernlid van de ANBOS. De ANBOS is een brancheorganisatie voor schoonheidsspecialisten met een vakdiploma.

Ook zijn wij GGD goedgekeurd  en werken wij als echte huidverbeterende salon ook samen met een BIG Geregistreerde Huidtherapeut. Dit laatste zorgt ervoor dat jij bij JP Skincare behandelingen als ontharen, acne en camouflage therapie geheel of gedeeltelijk vergoed kan krijgen vanuit jouw zorgverzekeraar.