Wat staat er op jouw verlanglijst deze zomer? (Of eigenlijk het hele jaar?) Een mooie, frisse en stralende huid. Volgens ingewijden zweren veel BN’ers maar ook sterren als Madonna, Katy Perry, Jennifer Aniston, Victoria Beckham bij een bepaalde behandeling. En dat is niet zomaar een behandeling, dat is de zuurstofbehandeling. Treed dus in beroemde voetsporen en ontdek nu bij JP Skinare het “Hollywood geheim”. 

Waarom is zuurstof belangrijk?

Zuurstof zorgt ervoor dat we in leven blijven. Maar ook speelt zuurstof een grote rol bij de opbouw van onze cellen. Is er een gebrek aan zuurstof in onze huid – bijvoorbeeld veroorzaakt door factoren als luchtvervuiling, veroudering of een ongezonde leefstijl – dan vervoert ons bloed minder actief de zuurstof naar onze cellen. Het gevolg? De huid gaat er dunner uitzien. Ook zullen tekenen van huidveroudering zichtbaar worden, en kunnen we (helaas) fijne lijntjes, rimpeltjes en ouderdomsvlekken verwelkomen. Je snapt het. Om jouw huid weer nieuw leven in te blazen, is er zuurstof nodig!

Hoe verloopt de zuurstofbehandeling?

Tijdens de behandeling brengen wij werkstoffen geheel pijnloos, effectief en veilig in de huid. Dit gebeurt door middel van een gepatenteerde pulserende zuurstofdrukinjectie van 2.2. bar (zonder naalden). De zuurstof is altijd van minimaal 95% medicinale kwaliteit. Deze ingrediënten komen in de basaalcellenlaag (de huidlaag waar jouw cellen zich delen) terecht. Één van die ingrediënten is hyaluronzuur, een stof die de celopbouw en de vochthuishouding een flinke boost geeft. Het effect van de behandeling is verbluffend, want al meteen ziet jouw huid en frisser en jeugdiger uit. Je gezicht is beter gehydrateerd, oogt gladder en voller. Dit is wat je wilt!

Geniet direct van het mooie weer én een mooie huid

De zuurstofbehandeling is geschikt voor man & vrouw, alle huidtypes en alle huidskleuren. Ook fijn: de behandeling is volledig pijnloos. Je kunt dus lekker achterover gaan liggen en ultiem ontspannen. Ook is er geen hersteltijd. Je kunt dus meteen naar buiten om van het mooie weer te genieten. Het mooiste resultaat bereik je door de behandeling in kuurverband te volgen.

De resultaten

Na de zuurstofbehandeling geniet je van;

  • een huid die gehydrateerd en geëxofolieerd is
  • een jeugdige huid met meer volume
  • een hogere collageenproductie
  • minder hyperpigmentatie
  • een verbeterde celvernieuwing
  • minder rimpels
  • een betere huidstructuur
  • minder grove poriën
  • minder zwelling en vochtophopingen onder de ogen

Voor jou!

Bij ons ben je aan het goede adres voor een echte boost met de zuurstofbehandeling. En boek je na jouw eerste ‘OYXGEN POWER FACIAL’ direct een nieuwe zuurstofbehandeling.. dan krijg jij van ons op jouw volgende afspraak 10% vroegboekkorting. Wil je meer weten over de behandeling? Klik hier of neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek en kom alles te weten.