De bikini maanden zijn weer aangebroken. En we willen natuurlijk allemaal op ons allerbeeldigst op het strand liggen. We bewegen meer, we letten op wat we eten, we scrubben en smeren, we ‘self-tannen’, we willen een body met glow, een body die er gezond uitziet met mooie rondingen. Zonder onnodige vocht- en vetophopingen. Komt een bikinilijf bij jou ook niet aanwaaien? Met de revolutionaire Bioslimming bodywrap behandeling bij JP Skincare zit je zo weer strak in je bikini of badpak.

Wat is bioslimming?

Bioslimming is een awardwinnende revolutionare afslankende behandeling. Bioslimming verbrandt vet, vermindert cellulite en verstevigt de huid. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Denk aan hoge concentraties plantenextracten, pure essentiële oliën, algenextracten en cafeïne. De essentiële oliën zorgen voor lipolyse en vetverbranding in de tweede huidlaag en de overige ingrediënten stimuleren de afvoer en circulatie. Je wordt ermee ingesmeerd, ingewrapt en daarna stevig gemasseerd d.m.v. bindweefselmassage. Dat is de kern van deze award winning behandeling. Met als doel een slanker silhouet, minder cellulite en een betere doorbloeding. Klinkt goed, toch?

Hoe gaat de behandeling?

De behandeling duurt ca. 60 minuten. We starten met het opmeten van jouw lichaam op diverse punten (mocht je dit willen). Daarna start de behandeling met het aanbrengen van de eerste gel. Een unieke formule, combineert plantenextracten, etherische oliën en algen extracten. De tweede gel wordt goed ingemasseerd en bedekt met folie. De 30 minuten daaropvolgend lig/zit je lekker ontspannen met een kopje thee terwijl de actieve ingrediënten van Bioslimming het werk doen. Door de verhoogde micro bloedcirculatie wordt jouw huid goed rood en het voelt deze warm aan. Niet schrikken! Dit is de gewenste reactie!

Na dit half uurtje wordt de folie verwijdert en wordt de laatste gel aangebracht. Een stevige bindweefselmassage op de behandelde gebieden en je zult merken dat je het wat kouder krijgt. De behandeling werkt 12 uur door, dus het kan zijn dat je gedurende de dag nog wat rillerig bent.

Belangrijk

Op de dag van de behandeling mag je op de te behandelen lichaamsdelen geen bodylotion gebruiken. Het is verstandig om het lichaam de dag van de behandeling vooraf te scrubben om zo de dode huidcellen te verwijderen, zodat de producten beter opgenomen kunnen worden. Tot 4 uur na de behandeling mag je niet douchen.

De resultaten

 • Direct een gladdere, zachtere huid
 • Vermindering van cellulite & centimeters
 • Versnelt gewichtsverlies
 • Veroorzaakt lipolyse en vetverbranding in de tweede huidlaag
 • Elimineert afvalstoffen
 • Vermindert de zichtbaarheid van spataderen en striae
 • Voorkomt rode en blauwe spider neavies
 • Vermindert gevoel van zware benen
 • Verbetert bloedcirculatie en vetverbranding

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Afhankelijk van de doelstelling en jouw lichaamssituatie wordt de behandelfrequentie vastgesteld op 1 tot 6 behandelingen. Om optimale resultaten te behalen worden salon behandelingen in de combinatie met de Bioslimming Homecare producten aangeraden.

Prijzen

 • Bioslimming Introductie € 98,-
 • Bioslimming normal € 120,-
 • Kuur 6x Bioslimming € 588,-

Geen grap

En nee, we verkopen je geen onzin: het is klinisch aangetoond dat deze aanpak écht verbluffende resultaten oplevert. Buik, billen, armen en benen worden al na één behandeling zichtbaar strakker. Ook goed om te weten: bioslimming zorgt ook voor minder zichtbare striae en spataderen.

Ga thuis verder met speciale Bioslimming at home-producten

De Bioslimming thuis kit is ontwikkeld om de resultaten van de salonbehandelingen te versterken. Ons advies is om de Bioslimming Homecare producten slechts op die dagen te gebruiken wanneer je geen salonbehandeling hebt. Indien je een gevoelige huid hebt adviseren wij om na 3-4 uur te gaan douchen.

De set is €149,- en bestaat uit de volgende producten:

 • Active slim gel (warme component) voor celluite op de benen en billen. Pakt effectief cellulite aan, verstevigde huid en activeert en stimuleert vetverbranding en daarnaast heeft het ontstekingsremmende eigenschappen. Het stimuleert het lymfesysteem om afvalstoffen af te voeren waardoor het gewicht af neemt. Gebruik: Begin vanaf de knieholtes omhoog met het zachtjes aanbrengen van Active Slim Gel met beide handen en masseer met matige druk. Herhaal de beweging op alle gebieden die behandeling nodig hebben.
 • Active slim crème ( warme component) is een doorbraak in de vermindering van vetten op de buik en rug. Deze crème geeft een afslankend effect en toont en modelleert het lichaam. Gebruik: Gebruik cirkelvormige beweging om de Active Slim crème op buik, taille en armen te verspreiden en gebieden met striae en masseer met matige druk met beide handen. Masseer zachtjes de buik tegelijk met de palm van beide handen, masseer van beneden naar boven. Herhaal dit op de rug.
 • Ultra Slim effect met 9 koude componenten die je eroverheen aanbrengt voor een afslankend, tonifiërend en verstevigend resultaat. Het verbetert de bloedcirculatie, heeft ontstekingsremmende eigenschappen en vermindert het gevoel van zware benen. Daarnaast verhelpt deze adipocytes, heeft een sterk afvoerende functie en geeft een boost aan de vetafbraak. Gebruik: Deze gel wordt aangebracht op de gebieden die zijn behandeld bij gel 1 en crème 2. Breng Ultra slim Effect vanaf de knieholte omhoog zachtjes aan met beide handen, met de armen als laatst. Masseer met matige druk gedurende 3-4 minuten, duw vingers in de richting van de duimen.