Organic Facials

Bij onze Organic Facials zijn alle producten die wij gebruiken schoon. De ingrediënten zijn puur natuur en vrij van onder meer minerale olie, siliconen, parabenen, schadelijke conserveringsmiddelen en synthetische geur- en kleurstoffen. Onze organic facials verwennen huid én zintuigen. De gebruikte producten kun je uiteraard in onze winkel aanschaffen. Zo werk je zelf dagelijks verder aan je glow, met producten die écht goed zijn voor je huid.

Organic a La Carte

Kies in het onderstaande à la carte menu de Organic gezichtsbehandeling die perfect past bij jouw budget, tijd en wensen. Elke behandeling is altijd een behandeling op maat – afgestemd op wat jouw huid nodig heeft.
 • ORGANIC MINI – 30 min
  huidanalyse, reiniging, exfoliatie, masker

 • ORGANIC BASIC – 45 min
  huidanalyse, reiniging, exfoliatie, onzuiverheden verwijderen, masker, passende naverzorging

 • ORGANIC TEEN – 30 min
  We stemmen de behandeling af op wat jouw huid nodig heeft en geven je tips over hoe jouw dagelijkse beauty routine eruit zou moeten zien.

 • ORGANIC COMPLETE – 60 min
  huidanalyse, reiniging, exfoliatie, waxen bovenlip, masker, massage en passende naverzorging

 • ORGANIC MEN – 60 min
  voor onze mannelijke clienten, met het accent op een goede exfoliatie om de verdikte huid weer zacht te krijgen. Reiniging, exfoliatie, een korte dieptereiniging, massage en passende naverzorging.

 • ORGANIC DELUXE – 90 min
  Huidanalye, reiniging, dieptereiniging, exfoliatie, wenkbrauwstyling + verven, waxen bovenlip, masker, massage, naverzorging.

 • Alle huidtypen

Natural Face Lift 

Combineer een heerlijke Organic Facial met onze befaamde bindweefselmassage. Een bindweefselmassage is een perfecte anti-aging behandeling! Deze techniek wordt omschreven als ‘fitness voor het gezicht’. Waar je je lichamelijke conditie verbetert door te sporten, daar verbeter je de conditie van de huid met deze bindweefselmasage voor het gezicht. Door de gezichtsspieren te masseren wordt de doorbloeding gestimuleerd en krijg je vollere wangen, hogere wenkbrauwen en minder diepe lijnen. Rimpels zijn minder zichtbaar, net als kraaienpootjes, littekens en pigmentvlekken.

Onze Organic Merken

De focus bij onze Organic Facials ligt op producten die zo puur en natuurlijk mogelijk zijn, maar die tevens ook écht anti-aging werken.

Jane Scrivner

Onze favoriet! De multi-awarwinnende producten van Jane Scrivner zijn 100% natuurlijk en 98% biologisch. De producten zijn stuk voor stuk schoonheidsbooster waarvan de werking al honderden jaren bewezen is. Alle producten zijn hand-picked en ruiken heerlijk. De producten van Jane zijn gericht op het versterken van de barriere-functie en het herstellen van de zuurgraad. Als deze twee in perfecte staat zijn, is je huid in optimale conditie en heeft het die prachtige gezonde glow.

Aqua Organic

Aqua Organic is 100% natuurlijk en bevat biologische werkstoffen als basis. Aqua organic is tevens 100 % plantaardig (vegan) en is vrij van chemische stoffen als parabenen, siliconen, minerale oliën, GMO’s en kunstmatige geur- en kleurstoffen. Aqua Organic focust zich op natuurlijke huidverbetering en anti-aging. Daarom zijn uitsluitend ingrediënten geselecteerd met de hoogste concentratie anti-oxidanten, vetzuren, vitaminen en mineralen.

Wyld Skincare

Wyld houdt het graag simpel: de beste huidverzorging door gebruik van natuurlijke ingrediënten met aantoonbaar resultaat. Met die filosofie in gedachte heeft Wyld een collectie van 100% natuurlijke, biologisch afbreekbare, vegan gezichtssponsen ontwikkeld. Deze sponsen worden gemaakt van natuurlijke plantvezels die verrijkt zijn met gezonde mineralen. Deze spons is een musthave voor je dagelijkse beautyroutine en zorgt voor een gladde, frisse en gezonde huid – elke dag weer.