Less is more. Wij houden het graag simpel: de beste huidverzorging door gebruik van natuurlijke ingrediënten met aantoonbaar resultaat. Met die filosofie in gedachte hebben wij de Wyld 100% natuurlijke, biologisch afbreekbare, vegan gezichtssponsen in ons assortiment opgenomen. Deze sponsen worden gemaakt van natuurlijke plantvezels die verrijkt zijn met gezonde mineralen. Deze spons is een musthave voor je dagelijkse beautyroutine en zorgt voor een gladde, frisse en gezonde huid – elke dag weer.

Wat is een konjac spons?

Elke spons is met veel liefde gemaakt van de vitaminerijke vezels van de konjac plant die in Azië groeit. Deze plant groeit in het wild in bergrijke gebieden zonder dat er kunstmest of pesticiden gebruikt worden. De konjac plant staat al eeuwen bekend door zijn krachtige, helende eigenschappen en nu heeft Wyld skincare de voordelen van deze plant ook voor onze huid beschikbaar gemaakt. De producten van Wyld zijn altijd vrij van synthetische stoffen, kunstmatige kleur- en geurstoffen en conserveringsmiddelen.

Gebruik Wyld om:

  • Dode huidcellen en schilfers te verwijderen
  • Een vermoeide en grauwe huid weer te laten stralen
  • Puistjes en mee-eters onder controle te houden
  • Make-up, vuil en vet te verwijderen
  • Gezichtsmaskers te verwijderen
  • Celvernieuwing in de huid te stimuleren
Download de brochure door hier te klikken.

Hoe werkt het?

Zie onderstaande video voor een demonstratie van de konjac spons.

Twee varianten

De konjacspons kost € 18,- en komt in twee varianten: French Pink Clay en Bamboo Charcoal. Zie onderstaande info voor het verschil in werking.

French Pink Clay
Huidtypen: Normaal tot droge huid. Ook geschikt voor de gevoelige huid met rosacea en eczeem.
Roze klei trekt onzuiverheden uit de huid, ontgift, verrijkt de huid met vitaminen en mineralen en zorgt voor een gezonde glow.
Bamboo Charcoal
Huidtypen: Normaal tot
gecombineerde en vette huid. Verrijkt met anti-bacteriële bamboehoutskool om overtollig talg te verwijderen, puistjes en mee-eters tegen te gaan en de huid te ontgiften.