Onder artsen is al heel lang bekend dat een tekort aan voedingsstoffen huidproblemen kan geven en huidveroudering kan versnellen. Zo kan een tekort aan vitamine D zorgen voor een verstoorde talg productie en een droge huid. En weten we dat een tekort aan collageen en elastine voor veroudering zorgt. Het binnenkrijgen van de juiste voedingstoffen is voor onze huid dan ook essentieel. Want onze huid wordt constant van binnenuit door voedingstoffen uit voedsel wat wij eten gemaakt.


Bij JP Skincare leggen wij de nadruk op healthy aging, huidverbetering, gezondheid en balans. Van buiten, maar zeker ook van binnen uit. Want de huid wordt constant van binnenuit vernieuwd en is daarmee een spiegel van onze gezondheid. Onafhankelijke studies hebben echter bewezen dat onze huidige voeding niet meer voldoende voedingstoffen bevatten om ons jong, fit en gezond te houden. Zelf niet als we bewust en biologisch eten. Daarom hebben wij gekozen om ons aanbod uit te breiden met speciale beauty-vitaminen van Laviesage.

Wat zijn beauty-vitaminen?

De beauty-vitaminen van Laviesage zijn supplementen voor jouw huid. Zie de producten van Laviesage niet als “pillen” of “poeder” maar als extra voeding. Voeding die is gericht op het aanpakken van jouw huidprobleem.  Denk hierbij aan acne, eczeemklachten, roodheid, maar ook aan veroudering en het slapper worden van de huid. Daarnaast bevatten ze ook bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van jouw huid. Ze ondersteunen het lichaam bij het onderhoud en de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine en zorgen voor een mooie, gezonde en stralende huid. De producten worden samengesteld met pure, zuivere en natuurlijke ingrediënten van topkwaliteit en zijn vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. De werking is wereldwijd door wetenschappelijk onderzoek en in de praktijk  aangetoond.  Alle producten worden conform de strengste certificeringsnormen geproduceerd, waardoor kwaliteit en veiligheid gewaarborgd zijn. En het assortiment van Laviesage is uitgebreid, zodat er altijd een beauty-vitamine is om jouw probleem aan te pakken.

Wil jij weten welke beauty-vitamine(n) jouw huid kan gebruiken? Neem een kijkje in jouw huid en kom naar onze gratis huidscandag op woensdag 12 september of boek een gratis huidanalyse door hier te klikken