HUIDVERBETERING

Onze huidverbeterende gezichtsbehandelingen maken je huid stralender, jonger en gezonder. Wij werken samen met jou aan een goed verzorgde huid die weer vitaliteit en gezondheid uitstraalt. Uiteraard adviseren we je ook over de beste producten. Want goede huidverzorging vertraagt het verouderingsproces en zorgt ervoor dat je huid in topconditie blijft. Kies uit ons uitgebreide assortiment de huidverbeterende behandeling die het beste bij jou past.

BINDWEEFSELMASSAGE

De perfecte anti-aging behandeling! Deze techniek wordt omschreven als ‘fitness voor het gezicht’. Waar je je lichamelijke conditie verbetert door te sporten, daar verbeter je de conditie van de huid met deze bindweefselmasage voor het gezicht. Door de gezichtsspieren te masseren wordt de doorbloeding gestimuleerd en krijg je vollere wangen, hogere wenkbrauwen en minder diepe lijnen. Rimpels zijn minder zichtbaar, net als kraaienpootjes, littekens en pigmentvlekken.

HYDRODERMABRASIE 

Hydrodermabrasie is de opvolger van Microdermabrasie. Ze noemen het ook wel de Hollywood-peel, vanwege de populariteit onder de sterren en de stralende resultaten. Hydrodermabrasie met de SilkPeel is een doorbraak in het verbeteren van de huid en het optimaliseren van de huidstructuur. De diamanten behandeltip glijdt over jouw huid, reinigt hem en neemt het bovenste laagje dode cellen weg terwijl actieve werkstoffen zoals hyaluronzuur, vitamine C en vele anti-oxidanten in jouw huid worden ingebracht. Hydrodermasie is een pijnloze peeling die helemaal voldoet aan de vraag naar ‘natuurlijke’ peelings in plaats van de chemische. Het resultaat: vermoeidheid verdwijnt direct, make-up blijft langer en mooier zitten en droogterimpeltjes verdwijnen als sneeuw voor de zon! Al na één behandeling zul je er jonger uitzien – en je ook zo voelen.

 • Acne, acne rosacea, acne littekens

 • Huidveroudering, verslapping, rimpeltjes en lijntjes

 • Hyperpigmentatie en Levervlekken

 • Droge huid & Vochtarme huid

 • Doffe / slecht doorbloede (rokershuid)

 • Littekens

CARBOXY THERAPY 

Binnen een half uur een mooie, gladde en glanzende huid? Carboxy therapie is een innovatieve therapie waarbij CO2 (koolstofdioxide) in de huid wordt gebracht. Hierdoor denkt jouw huid dat het aan het verstikken is. De verstikking bij Carboxy therapie is geen echte verstikking, maar een techniek waarbij jouw huid denkt dat het aan het verstikken is. Hierdoor worden de rode bloedcellen aangezet om meer O2 (zuurstof) af te geven. De behandeling is pijnloos en bestaat uit een gel en een special maskervel. Je kunt de Carboxy behandeling eenmalig doen voor een belangrijk feest o.i.d. maar je kunt het ook als een kuur gebruiken totdat jouw huid flink is opgeknapt.

 • Doffe, vale huidskleur

 • Pigmentatie problemen

 • Vochtarme huid

 • Acne, onzuivere huid en grove poriën

 • Huidveroudering

 • Littekens die slecht genezen

 • Donkere kringen rondom het oog

 • Vetophopingen

O2 LIFT / MINI FACELIFT

Heb je binnenkort iets bijzonders te vieren? Of wil je gewoon dat je huid er zo snel mogelijk op zijn mooist uitziet? Probeer dan eens de O2 Lift. Twee bijzondere elementen – een speciale enzymatische peeling en het unieke bruisende zuurstofmasker – zorgen direct voor een frisse en stralende huid. De enzymatische peeling, op basis van ananas en papaya, verwijdert op een milde manier alle dode huidcellen. Hierna wordt het unieke zuurstofmasker aangebracht. Het masker vervoert zuurstof, plantaardige stamcellen, peptiden en een hoge concentratie van enzymen rechtstreeks jouw huid in. Hierdoor raken jouw cellen verzadigd. Én juist deze verzadigde cellen zorgen direct voor een liftend effect. De behandeling is een zeer aangename luxe spa-behandeling en is perfect voor speciale gelegenheden, zoals bijvoorbeeld een bruiloft.

 • Alle huidtypen

IMAGE SKINCARE FACIAL

Je verzorgt je huid goed, en toch merk je dat dit niet voldoende is. Je huid is droog, dof, heeft grove poriën, pigmentvlekken, rimpels of lijntjes. Een gezichtsbehandeling met Image Skincare verbetert de diepere huidlagen, en biedt zo extra ondersteuning voor een mooie en gezonde huid met een optimale conditie. Een Image Skincare Facial is altijd een gezichtsbehandeling op maat, huidverbeterend maar ook ontspannen en aangenaam.

 • Alle huidtypen / huidproblemen

TEEN ACNE FACIAL

Je zit nu in een leeftijdscategorie waarin voedsel, hormonen, erfelijkheid en verzorgingsrituelen een impact hebben op jouw huid. Puistjes, droogte, gevoeligheid.. je kan er allemaal last van krijgen als je eenmaal die tienerstatus bereikt hebt. En dan staan de winkels ook nog vol met allerlei middeltjes. Wij helpen je! We stemmen de behandeling af op wat jouw huid nodig heeft en geven je tips over hoe jouw dagelijkse beauty routine eruit zou moeten zien.

FIRMING NECK & DECOLETTE LIFT

Deze facial is speciaal ontwikkeld voor de verslapte huid van het gezicht en hals. Daarnaast voorkomt het pigmentatie en gaat huidveroudering preventief tegen op het decolleté. Deze facial bevat van geen zuren, parabenen en schadelijke sulfaten.

 • Huidveroudering

 • Vermindering van elasticiteit

 • Verminderd roodheid

 • Verminderd expressie rimpels

QUANIS DERMAFILLER

Ben je bang voor naalden maar heb je af en toe toch behoefte aan een tikje meer volume onder je ogen of in de neus/mond plooi? Dan is Quanis Dermafiller misschien iets voor jou: een nieuw product op de beautymarkt waarmee je rimpeltjes vermindert, de huid verbetert en volumeverlies corrigeert door het direct in de huid insluizen van hyaluronzuur, collageen én vitamine C. En dat alles zonder dat er een naald aan te pas komt. De Quanis salon behandeling bestaat uit meerdere professionele behandelingen afhankelijk van het gewenste resultaat.
Tevens is het mogelijk om ook zelf de behandeling thuis voort te zetten door 1 à 2 keer per week voor het slapen gaan de Quanis Dermafiller Home aan te brengen. Het toepassen van de behandeling is pijnloos, eenvoudig en veilig.

MELTING MASK

We doen onze huid geen groter plezier dan hem zo vaak, en zo veel mogelijk van hyaluronzuur te voorzien. Want hyaluronzuur heeft als eigenschap om vocht vast te houden. Een gram hyaluronzuur kan wel tot zes liter water vasthouden en zorgt voor een optimale hydratatie en bloedcirculatie van de huid. Maar hyaluronzuur komt alleen tot zijn recht wanneer je het echt in de huid kunt krijgen. En dat is dan ook precies wat het Quanis Melting Mask doet. Het Melting Mask is wat ons betreft dé quickfix voor een droge en/of doffe huid.

EENVOUDIG EEN AFSPRAAK MAKEN?

RESERVEER ONLINE