Huidverbetering

Onze huidverbeterende gezichtsbehandelingen maken je huid stralender, jonger en gezonder. Wij werken samen met jou aan een goed verzorgde huid die weer vitaliteit en gezondheid uitstraalt. Uiteraard adviseren we je ook over de beste producten. Want goede huidverzorging vertraagt het verouderingsproces en zorgt ervoor dat je huid in topconditie blijft. Kies uit ons uitgebreide assortiment de huidverbeterende behandeling die het beste bij jou past.

Kennismakingsbehandeling (Image Skincare)

Je verzorgt je huid goed, en toch merk je dat dit niet voldoende is. Je huid is droog, dof, heeft grove poriën, pigmentvlekken, rimpels of lijntjes. Een gezichtsbehandeling met Image Skincare verbetert de diepere huidlagen, en biedt zo extra ondersteuning voor een mooie en gezonde huid met een optimale conditie. Een Image Skincare Facial is altijd een gezichtsbehandeling op maat, huidverbeterend maar ook ontspannen en aangenaam.

 • Alle huidtypen / huidproblemen

Microneedling / Philings / Dermapen

Wil jij het verouderingsproces vertragen of juist acne (littekens, grove porien) of pigment verminderen? Microneedling is hiervoor een zeer effectieve beautybehandeling. Deze behandeling zorgt met behulp van minuscule vibrerende naaldjes dat er kleine “gaatjes” in de huid worden gemaakt. Deze gaatjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar verwonden de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren. Als gevolg hiervan krijgt je huid niet alleen een betere structuur, maar oogt deze ook gladder en frisser. Klik hier om alle in’s en out’s te lezen over Microneedling.

Bindweefselmassage

De perfecte anti-aging behandeling! Deze techniek wordt omschreven als ‘fitness voor het gezicht’. Waar je je lichamelijke conditie verbetert door te sporten, daar verbeter je de conditie van de huid met deze bindweefselmasage voor het gezicht. Door de gezichtsspieren te masseren wordt de doorbloeding gestimuleerd en krijg je vollere wangen, hogere wenkbrauwen en minder diepe lijnen. Rimpels zijn minder zichtbaar, net als kraaienpootjes, littekens en pigmentvlekken.

Microdermabrasie

Microdermabrasie is “hot” en is één van de top behandelingen bij JP Skincare omdat het snel hele mooie resultaten geeft, zelfs als na één behandeling! Een microdermabrasie behandeling geeft al na één keer een mooi, glad resultaat en een frissere uitstraling. Microdermabrasie is de start voor een mooie huid. Ook heel mooi om na een microdermabrasie behandeling te starten met peelingen. Een super mooie combinatie die we heel veel doen bij JP Skincare. Bij Microdermabrasie wordt de huid vacuüm gezogen en tegelijkertijd worden micro-kristallen tegen de huid gespoten. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt. Des te meer behandelingen je ondergaat, des te mooier het resultaat zal zijn. Daarom adviseren wij ook om altijd met een microdermabrasie kuur te starten.

 • Voor bijna iedereen geschikt

 • Huidveroudering, rimpeltjes en lijntjes

 • Oppervlakkige pigmentvlekken

 • Zonbeschadiging

 • Doffe / slecht doorbloede (rokershuid) / futloze huid

 • Littekens / grove poriën / grove huidstructuur

O2 Lift / Mini Facelift 

Heb je binnenkort iets bijzonders te vieren? Of wil je gewoon dat je huid er zo snel mogelijk op zijn mooist uitziet? Probeer dan eens de O2 Lift. Twee bijzondere elementen – een speciale enzymatische peeling en het unieke bruisende zuurstofmasker – zorgen direct voor een frisse en stralende huid. De enzymatische peeling, op basis van ananas en papaya, verwijdert op een milde manier alle dode huidcellen. Hierna wordt het unieke zuurstofmasker aangebracht. Het masker vervoert zuurstof, plantaardige stamcellen, peptiden en een hoge concentratie van enzymen rechtstreeks jouw huid in. Hierdoor raken jouw cellen verzadigd. Én juist deze verzadigde cellen zorgen direct voor een liftend effect. De behandeling is een zeer aangename luxe spa-behandeling en is perfect voor speciale gelegenheden, zoals bijvoorbeeld een bruiloft.

 • Alle huidtypen

Teen Acne Facial

Je zit nu in een leeftijdscategorie waarin voedsel, hormonen, erfelijkheid en verzorgingsrituelen een impact hebben op jouw huid. Puistjes, droogte, gevoeligheid.. je kan er allemaal last van krijgen als je eenmaal die tienerstatus bereikt hebt. En dan staan de winkels ook nog vol met allerlei middeltjes. Wij helpen je! We stemmen de behandeling af op wat jouw huid nodig heeft en geven je tips over hoe jouw dagelijkse beauty routine eruit zou moeten zien.

Carboxy Therapy

Binnen een half uur een mooie, gladde en glanzende huid? Carboxy therapie is een innovatieve therapie waarbij CO2 (koolstofdioxide) in de huid wordt gebracht. Hierdoor denkt jouw huid dat het aan het verstikken is. De verstikking bij Carboxy therapie is geen echte verstikking, maar een techniek waarbij jouw huid denkt dat het aan het verstikken is. Hierdoor worden de rode bloedcellen aangezet om meer O2 (zuurstof) af te geven. De behandeling is pijnloos en bestaat uit een gel en een special maskervel. Je kunt de Carboxy behandeling eenmalig doen voor een belangrijk feest o.i.d. maar je kunt het ook als een kuur gebruiken totdat jouw huid flink is opgeknapt.

 • Doffe, vale huidskleur

 • Pigmentatie problemen

 • Vochtarme huid

 • Acne, onzuivere huid en grove poriën

 • Huidveroudering

 • Littekens die slecht genezen

 • Donkere kringen rondom het oog

 • Vetophopingen

Firming Neck & Decolette Lift

Deze facial is speciaal ontwikkeld voor de verslapte huid van het gezicht en hals. Daarnaast voorkomt het pigmentatie en gaat huidveroudering preventief tegen op het decolleté. Deze facial bevat van geen zuren, parabenen en schadelijke sulfaten.

 • Huidveroudering

 • Vermindering van elasticiteit

 • Verminderd roodheid

 • Verminderd expressie rimpels

Quanis Dermafiller 

Ben je bang voor naalden maar heb je af en toe toch behoefte aan een tikje meer volume onder je ogen of in de neus/mond plooi? Dan is Quanis Dermafiller misschien iets voor jou: een nieuw product op de beautymarkt waarmee je rimpeltjes vermindert, de huid verbetert en volumeverlies corrigeert door het direct in de huid insluizen van hyaluronzuur, collageen én vitamine C. En dat alles zonder dat er een naald aan te pas komt. De Quanis salon behandeling bestaat uit meerdere professionele behandelingen afhankelijk van het gewenste resultaat.
Tevens is het mogelijk om ook zelf de behandeling thuis voort te zetten door 1 à 2 keer per week voor het slapen gaan de Quanis Dermafiller Home aan te brengen. Het toepassen van de behandeling is pijnloos, eenvoudig en veilig.

Melting Mask

We doen onze huid geen groter plezier dan hem zo vaak, en zo veel mogelijk van hyaluronzuur te voorzien. Want hyaluronzuur heeft als eigenschap om vocht vast te houden. Een gram hyaluronzuur kan wel tot zes liter water vasthouden en zorgt voor een optimale hydratatie en bloedcirculatie van de huid. Maar hyaluronzuur komt alleen tot zijn recht wanneer je het echt in de huid kunt krijgen. En dat is dan ook precies wat het Quanis Melting Mask doet. Het Melting Mask is wat ons betreft dé quickfix voor een droge en/of doffe huid.