Alles voor jouw

handen & voeten

Kunnen jouw handen en/of voeten wel wat extra aandacht gebruiken? Of je nu voor een snelle vijl- en lakbehandeling gaat of een nieuwe set gelnagels, van onze manicure behandelingen word je blij! Heb je last van ingroeiende teennagels, likdoorn, eelt of wil je je voeten eens lekker laten verwennen? Dan ben je bij onze pedicure aan het juiste adres.

Ben je geïnteresseerd?

Reserveer vandaag nog jouw favoriete behandeling.

Alles voor jouw

handen

Je handen zijn de hele dag door in beweging en worden dagelijks intensief gebruikt. Onze manicure en nagelbehandelingen zorgen voor optimale verzorging van jouw nagels en nagelriemen.

 • MANICURE
  Nagels in model vijlen, buffing, polijsten, verzorgen van nagelriemen, een heerlijk verzorgende crème en een handmassage. Deze manicure is ook perfect voor guys & teens.

 • SHELLAC
  Wil jij wekenlang stevige en mooi gelakte nagels? Dan is deze behandeling perfect voor jou. In onze salon neem je plaats in een comfortabele stoel. Wij vijlen je nagels in de gewenste vorm, duwen de nagelriemen terug en verwijderen eventuele velletjes. Je nagelriemen worden gemasseerd met heerlijke hydraterende nagelriemolie waarna we de shellac aanbrengen. We harden de shellac uit met speciaal uv-licht. Je hoeft je nagels dus niet meer te laten drogen en daarmee zijn beschadigingen verleden tijd. Na de behandeling geniet je wekenlang van stevige en mooi gelakte nagels. De shellac ‘chipt’ en beschadigt niet zoals gewone lak zodat hij na weken nog net zo mooi zit als net na het aanbrengen. Omdat je natuurlijke nagels groeien zal ook de shellac na een aantal weken uitgroeien. Je natuurlijke nagel zal dan bij de aanzet weer zichtbaar worden. Je kunt dan je nagels weer opnieuw laten lakken of de shellac laten verwijderen.
 • GELNAGELS
  Baal jij ook zo van je gebroken, gescheurde of korte nagels? Dan zijn kunstnagels de perfecte oplossing! Gelnagels zijn sterke, maar flexibele en natuurlijk ogende kunstnagels en zijn de perfecte oplossing voor wanneer je je eigen nagels wilt versterken of verlengen, of ze gewoon extra mooi wilt maken. Voordat de gelnagels geplaatst kunnen worden, zullen wij je nagels schoonmaken en je nagelriemen terugduwen en verzorgen. Vervolgens wordt de gel op de nagel aangebracht en met behulp van een klein spateltje in model gebracht. Wanneer je nagels de perfecte vorm hebben, mogen ze uitharden onder een uv-lamp. Zijn ze droog? Dan volgt nu het leukste moment. Je kunt je gelnagels namelijk gewoon lakken met nagellak of ze door ons laten lakken met shellac. Van een nieuwe set gelnagels heb je tot wel 4 weken plezier. Wanneer je nagels zijn uitgegroeid, kun je ze laten verwijderen of weer laten opvullen.
 • PARAFINNE PAKKING
  Ben jij al bekend met de paraffinepakking? Zo niet, dan is het hoog tijd om deze behandeling eens te proberen. Zeg maar dag tegen droge en ruwe handen, want vanaf nu wil je niets anders meer dan deze heerlijke pakking. De behandeling is perfect voor het hydrateren en verzachten van je huid en de warmte die vrijkomt werkt therapeutisch tegen eventuele pijntjes en klachten. Of je nu last hebt van artritis of gewoon heerlijk zachte handen wilt, een paraffinepakking is altijd een goed idee.

Alles voor jouw

Voeten

Van een heerlijke voetmassage tot een diep exfoliërende scrub, na deze voetbehandelingen zijn je voeten weer in topconditie en ben jij weer ontspannen en opgeladen. Je verlaat de salon met babyzachte voeten en met gezonde en mooie teennagels. Je kunt je cosmetische pedicure aanvullen met een mooie shellac behandeling. Deze lak is supersterk en je hebt er wel twee weken lang plezier van. Of combineer je pedicure met een manicure. Zo zijn je voeten én handen in één behandeling helemaal klaar.

 • COSMETISCHE PEDICURE MANICURE 30 of 60 min
  Een cosmetische pedicure is de perfecte manier om je voeten en teennagels weer helemaal terug in shape te krijgen. Wat je kunt verwachten? Nagels worden geknipt en gevijld en eventueel gepolijst. Met speciaal gereedschap worden de velletjes rondom je nagels en nagelriemen aangepakt. Je voeten worden ingesmeerd met een hydraterende crème en voilà, ze voelen weer aan als nieuw. Tot slot – wanneer je hiervoor gekozen hebt – geven we je een heerlijke voetscrub, voetmassage en brengen we shellac aan. Het enige dat je nu nog hoeft te doen is te genieten van je verzorgde, zachte en mooie voeten.
 • MEDISCHE PEDICURE – 50 min
  Hebben je voeten extra verzorging nodig of heb je last van voetproblemen? Dan is een medische pedicure een goede optie. Hier worden ook voetproblemen als ingegroeide teennagels en het verwijderen van eelt, eeltpitten of eksterogen aangepakt. Deze behandeling is misschien iets minder ontspannend dan een cosmetische pedicure, maar perfect voor het aanpakken van je voetproblemen. 
 • SHELLAC
  Wil jij wekenlang stevige en mooi gelakte nagels? Dan is deze behandeling perfect voor jou. Op de tenen blijft de lak wel 6 tot 8 weken mooi. Je teennagels groeien een stuk langzamer dan je vingernagels en daarom is shellac de ideale oplossing voor iedereen die op vakantie gaat of geen omkijken wilt hebben naar nagellak die dof wordt of loslaat.
 • PARAFFINEPAKKING
  Ben jij al bekend met de paraffinepakking? Zo niet, dan is het hoog tijd om deze behandeling eens te proberen. Zeg maar dag tegen droge en ruwe voeten, want vanaf nu wil je niets anders meer dan deze heerlijke pakking. De behandeling is perfect voor het hydrateren en verzachten van je huid en de warmte die vrijkomt werkt therapeutisch tegen eventuele pijntjes en klachten. Of je nu last hebt van artritis of gewoon heerlijk zachte voeten wilt, een paraffinepakking is altijd een goed idee.

Wij werken met

CND™ : SHELLAC™

In de salon werken wij met CND Shellac. CND Shellac is de orginele UV-curver polish die zorgt voor ruim twee weken lang mooie nagels. CND Shellac is in tegenstelling tot vele andere gellaks geheel veilig in gebruik (ook voor de zwangere dames!). Bij een shellac behandeling wordt de natuurlijke nagel dan ook niet beschadigd door middel van de nagel op te ruwen. Ook het verwijderen van shellac is geheel veilig en pijnloos, shellac wordt snel en eenvoudig verwijderd door middel van folie wraps die enkele de nagel bedekt en doordrenkt is met CND Nourishing Remover. Dit is een remover die macadam olie bevat zodat de natuurlijke nagel intensief gehydrateerd wordt terwijl de shellac wordt verwijderd.