Hoe dik is mijn huid? Zit er nog veel collageen in mijn huid? Heb ik erfelijk gezien een stevige of slappere huid? Allemaal vragen die je zou kunnen hebben en waar wij heel makkelijk antwoord op kunnen geven. Want vanaf woensdag 12 september organiseren wij elk kwartaal een gratis Laviesage huidscandag. Altijd al een kijkje in jouw huid willen nemen? Lees dan verder en reserveer jouw gratis huidscan.

 

De Scan

Met de medische scan – de Collagenoson – maken wij een soort echo van jouw huid  en krijg je een heel duidelijk en objectief beeld van al jouw huidlagen. De scan kan als het ware voorspellen hoe jouw huid er over 5 of 10 jaar uit zal zien. Aan de hand van de resultaten ontvang je een gratis advies over hoe jij jouw huid het beste kunt verbeteren, zowel van binnen-als van buiten.

Wat kun je zoal zien?

  • Er wordt gekeken naar de dikte van jouw huid. De huiddikte is belangrijk, o.a. omdat je in de overgang 2,5% huiddikte per jaar verliest. Dat is ook de reden dat een vrouw vaak het gevoel heeft dat de huid, eenmaal in de overgang, ontzettend snel verouderd. Hoe dunner de huid, hoe meer collageen je in jouw huid moet hebben.
  • Je ziet hoe jouw huidbarriere is. In de huidbarrière liggen de huidcellen als een soort van dakpannetjes over elkaar. Ze horen mooi aaneengesloten te liggen, met daartussen voldoende huidvetten. Zijn de “dakpannetjes” open gaan staan dan kan het vocht makkelijk naar buiten en irritaties gemakkelijk van buiten naar binnen. We meten jouw collageengehalte. Hoe meer collageen, hoe minder rimpels en hoe meer resultaat van onze speciale anti-aging behandelingen.
  • En we kijken naar de diepste laag waar jouw bindweefsel zich bevindt. Het bindweefsel verbindt de huid aan het dieper gelegen spierweefsel. Hoe meer bindweefsel hoe strakker de huid. In de scan zien we het bindweefsel als een soort v-vormige bundels, hoe meer verbinding, hoe beter. Wanneer je last hebt van de zwaartekracht, wanneer de huid gaat hangen of zakken, dan is het zaak om je op het bindweefsel te richten. Bovendien is het bindweefsel de basis voor de huid; vanuit het bindweefsel groeit de huid verder.

Aanmelden

Wil jij het onzichtbare onder jouw huid zichtbaar maken door middel van een huidscan? Meld je dan aan voor de gratis huidscan incl. advies t.w.v. € 75,- op 12 september 2018 tussen 13u – 20u. Om jouw privacy te waarborgen werken wij deze dag op afspraak. Stuur een mail naar info@jpskincare.nl of bel 072-7437082 om jouw huidscan te reserveren.