Gratis

Huidanalyse

Wij willen iedereen helpen bij het realiseren van zijn/haar droomhuid. En hoe meer wij weten, hoe beter wij jou kunnen helpen. Dus heb jij last van huidproblemen, wil je weten of de creme die je gebruikt wel de juiste is of ben je gewoon heel erg benieuwd naar de conditie van jouw huid? Kom langs voor een gratis huidanalyse. Na deze uitgebreide huidanalyse weten wij precies wat jouw huid nodig heeft en geven wij een eerlijk advies over de behandelingen en producten die het beste passen bij jouw huid.

Ben je geïnteresseerd?

Reserveer vandaag nog jouw gratis huidanalyse.

Stap 1.

De analyse

Je mag plaatsnemen op onze luxe-wellnessbank. Wij reinigen jouw huid twee keer en kijken o.a. naar de huidstructuur, huidskleur en onzuiverheden. We stellen je verschillende vragen over je leefgewoonten, voeding, sportieve activiteiten en huidconditie. Hoe meer wij weten, hoe beter wij jou kunnen adviseren op het gebied van huidverbetering. De analyse neemt circa 20 minuten in beslag. Uiteraard behandelen wij al jouw gegevens vertrouwelijk.

Stap 2.

Persoonlijk behandelplan

Wil jij na de analyse een zorgvuldig afgestemd behandelplan en productadvies op maat? Dat kan! Dit gedeelte neemt circa 10 minuten in beslag. Beauty-vitaminen van Laviesage kunnen onderdeel van het behandelplan zijn, om zo snel mogelijk het mooiste resultaat te bereiken. Bij het opstellen van het advies houden wij ook rekening met de tijd die jij ter beschikking hebt en het budget dat je wit besteden.