Het is bijna lente! Het perfecte moment om wat extra aandacht aan je lichaam te besteden. Daarom starten wij 13 maart 2019 met een 11 daagse detox challenge. Of je nu wilt opladen, je lichaam ‘summer proof’ wilt maken of wilt starten met een gezonde levensstijl; deze challenge is the way to go.

De challenge

De challenge is een eenvoudig te volgen kuur van Laviesage genaamd “de Cleanse & Revitalise Challenge”. Het 11 daagse programma biedt alles om stap voor stap aan de slag te gaan met nuttige tips, complete dagprogramma’s en heerlijke recepten. Het is de perfecte start van een nieuwe healthy lifestyle. het zorgt voor een grondige reiniging van je lichaam, geeft je nieuwe energie en stimuleert de stofwisseling.  Je zult je vast afvragen waarom wij voor deze kuur heb gekozen? Deze kuur is ontwikkeld door 2 artsen, hij is volledig medisch onderbouwd en je mag er gewoon bij eten. Je gaat dus absoluut niet crashen.!

Hoe werkt het?

De kuur bestaat uit 3 logische fase, als je deze stap voor stap volgt is succes gegarandeerd!

1. Voorbereidingsfase (2 dagen)
De voorbereidingsfase zorgt ervoor dat je tijdens de cleansefase weinig hoofdpijn, duizeligheid en stemmingswisselingen ervaart.

2. Cleansefase (7 dagen)
De cleansefase stimuleert het ontgiften van de galblaas en lever, reinigt je nieren en je bloed en bevordert de doorbloeding en de lymfecirculatie. De supplementen en de afgestemde voeding maken afvalstoffen in de dunne en dikke darm los en voeren deze af. Je organen en weefsels worden tegen vrijkomende afvalstoffen beschermt door vitamine b, c en e, calcium, magnesium en zink zodat het lichaam de afvalstoffen efficiënt en snel kan afvoeren.

3. Revitalisefase (2 dagen)
De revitalisefase zorgt ervoor dat het lichaam weer wordt voorbereid op het opnemen van zwaardere voeding.

Wat heb je nodig? 

De Cleanse & Revitalise kit. Deze kit bestaat uit 9 onderdelen. Een gedetailleerde handleiding over het programma met uitleg over de 3 fasen met voor elk van de 11 dagen een planning met heerlijke gevarieerde recepten voor gezonde smoothies en smakelijke, energierijke diner gerechten en veel tips om het programma succesvol te doorlopen. In de doos zit verder nog een handige boodschappenlijst, een supplementenspecificatie en 6 soorten voedingssupplementen in de vorm van tabletten, capsules en poeders. Dus alles is uitgewerkt voor je, super handig!

Supplement-1 ondersteunt de afvoer van gifstoffen uit de darm.
Dit supplement bevat kleisoort die gekenmerkt wordt door zijn unieke microscopische fijnheid. Het heeft de eigenschap om gifstoffen te kunnen absorberen die vervolgens op een volkomen natuurlijke wijze worden afgevoerd. Tevens bevat het tablet choline dat een waardevolle bijdrage levert aan het ontgiften van de lever.

Supplement-2 ondersteunt de ontgifting van de lever.
Deze capsule bevat krachtige ingrediënten die de galblaas- en leverfunctie ondersteunend. Het remt de ontstekingsgevoeligheid, helpt bij de vetverbranding en het stimuleert de ontslakking. Daarnaast bevat de capsule ter bescherming en aanvulling een aantal waardevolle mineralen zoals zink, vitamine c, b6 en b12 en antioxidanten uit spirulina, saffraan, aloë ferox en chlorella.

Supplement-3 ondersteunt de darmflora.
Deze capsule bevat een zogenaamd probiotica. Het is samengesteld uit 7 belangrijke bacterieculturen, waarmee de gezondheidshuishouding in de darmen wordt gestimuleerd. Het zorgt daarmee voor een betere spijsvertering.

Supplement-4 is een krachtige basis voor het samenstellen van gezonde groene smoothies.
De groene smoothies in het programma worden samengesteld uit verse groenten, fruit en de inhoud van het sachet. Deze krachtige basis bevat maar liefst 16 verschillende ingrediënten. Deze zijn vezelrijk, hebben een  hoge voedingswaarde, voorkomen een hongergevoel en stimuleren de werking van ontgiftingsenzymen en vormen een belangrijke bron van  antioxidanten.

Supplement-5 is gezonde biologische tomatensoep.
Elk sachet bevat een bron van natuurlijke energie en is ideaal als een smaakvol en pittig tussendoortje.

Supplement-6 ondersteunt de grondige reiniging van de dunne darm.
Dit sachet bevat magnesiumsulfaat dat speciaal voor het grondig reinigen van de dunne darm tijdens de cleansefase wordt ingezet.

Wat kost het?

Met de Cleanse & Revitalise kit van Laviesage haal je een gezond en eenvoudig te volgen programma in huis, waarmee je lichaam een geheel veilige, maar grondige reiniging ondergaat.

Detox Challenge Normal € 139,95
– Cleanse & Revitalise Kit + gratis shaker t.w.v. € 19,95

Detox Challenge Luxe € 205
– Cleanse & Revitalise Kit + gratis shaker t.w.v. € 19,95
– Udvartana – detox – massage t.w.v. €85

Wil jij ook beter in je vel zitten, meer energie hebben en je fit voelen? Dan is deze challenge iets voor jou! Bestel jouw Cleanse & Revitalise Kit via info@jpskincare.nl of kom gezellig langs in onze Skinstore op de Oosterweg 15.