Organic Facials

Bij onze organic facials zijn alle producten die wij gebruiken schoon. De ingrediënten zijn puur natuur en vrij van onder meer minerale olie, siliconen, parabenen, schadelijke conserveringsmiddelen en synthetische geur- en kleurstoffen. Onze organic facials verwennen huid én zintuigen. De gebruikte producten kun je uiteraard in onze winkel aanschaffen. Zo werk je zelf dagelijks verder aan je glow, met producten die écht goed zijn voor je huid.

bindweefselmassage, huidverbetering

Huidverbetering

Onze huidverbeterende facials maken je huid stralender, jonger en gezonder. Samen met jou brengen we jouw huid in kaart en bespreken wij de wensen. We geven behandel- en productadvies en stellen een persoonlijk huiddieet voor je op. Beauty-vitaminen van Laviesage kunnen onderdeel van het huiddieet zijn, om zo snel mogelijk het mooiste resultaat te bereiken. Zo werken wij samen aan een stralende huid, die in balans is.

Peelings

Heb je last van storende oneffenheden en wil je hier graag vanaf? Wij kunnen je helpen! Wij hebben verschillende soorten dieptepeelings, allemaal afgestemd op jouw huid en wensen. Als onderdeel van jouw persoonlijk huidplan kunnen wij één of meerdere peelings adviseren. Dankzij de peeling zal de bovenste huidlaag zichzelf gaan vernieuwen en maakt je oude huid plaats voor een frisse, nieuwe en egale huid.