Browbar

Je wenkbrauwen kunnen heel bepalend zijn voor je look. Bij je gezichtsvorm is een bepaalde wenkbrauwvorm gewoon het mooist, omdat hij je beste features naar voren haalt en die daardoor meer opvallen. En dat wil je toch? In onze Browbar geven wij jou die perfecte wenkbrauwen. Er zijn verschillende manieren waarop wij dit in onze kunnen doen. Welke manier is jouw favoriet?

Waxen

Waxen is een snelle ontharingsmethode om je wenkbrauwen in de perfecte vorm te krijgen. Je bent gegarandeerd voor een aantal weken vrij van het bijwerken van je wenkbrauwen. Én onze speciale wax hecht zich alleen aan de haartjes en niet aan de huid. Hierdoor heb je veel minder kans op huidirritatie. Wanneer je wenkbrauwen “best friends” zijn, worden ze ingesmeerd met een kalmerende gel om roodheid te voorkomen.

Threaden & Epileren

Denk je dat strakke wenkbrauwen niet voor jou zijn weggelegd? Met threading of epileren krijg je gelukkig wel die volle, perfecte wenkbrauwen. Bij threading wordt er gebruik gemaakt van 2 dunne garen die in elkaar worden gedraaid en over het huidoppervlak worden gerold. Hierdoor worden de ongewenste haren op zeer precieze wijze vanaf de wortel verwijderd. Tijdens het epileren worden haartjes met een pincet verwijderd.

Verven

Heb jij eigenlijk al pretty good eyebrows van jezelf of heb je ze wel laten shapen, maar zie je er niet zo veel van omdat je erg lichte wenkbrauwen hebt? Maak het dan af door je wenkbrauwen te verven! Door een subtiel tintje te geven aan je wenkbrauwhaartjes zorg je al voor een groots en eye-popping effect!

Lashes

Wil jij niet meer aan de slag met krultangen, mascara of wimperextensions? Of ben je minder ruim bedeeld op wimpergebied? wij hebben twee super fijne oplossingen. Wat dat betekent? Precies, zichtbare wimpers en veel meer tijd in de ochtend. Dat wil toch elke vrouw..

Verven Wimpers

Je kent het wel. Je staat een eeuwigheid in de badkamer om zorgvuldig mascara aan te brengen. Maar daarna beland je in een onverwachte regenbui en loopt de mascara over je wangen. Heb je geen zin in waterproof mascara? Dan zijn geverfde wimpers de oplossing. Als je alleen meer zichtbare wimpers wilt, is verven voldoende. Wil je echter een wow-effect, combineer dan het verven van je wimpers met onze Lash Lift behandeling. Zo heb je niet alleen mooie gekleurde wimpers, maar ook wimpers die mooi gekruld zijn een langer lijken.

Lash Volume Lift

Welke vrouw droomt er niet van, wakker worden met volle, lange en gekrulde wimpers. Ben je hier van nature niet mee gezegend? Dan ga je heel blij worden van onze Wimper Lift behandeling. De behandeling bezorgt je optisch vollere, langere en gekrulde wimpers.