We doen onze huid geen groter plezier dan hem zo vaak, en zo veel mogelijk van hyaluronzuur te voorzien. Want hyaluronzuur heeft als eigenschap om vocht vast te houden. Een gram hyaluronzuur kan wel tot zes liter water vasthouden en zorgt voor een optimale hydratatie en bloedcirculatie van de huid. Maar hyaluronzuur komt alleen tot zijn recht wanneer je het echt in de huid kunt krijgen. En dat is dan ook precies wat onze februari actie doet!


Naast de fillers zonder naalden introduceert Quanis het Melting Essence Mask. Het nieuwe hyaluronzuur masker is vers van de pers en nu al populair bij verschillende BN-ers. Wij hebben het masker natuurlijk uitgebreid getest en zijn fan! Het Melting Mask is wat ons betreft dé quickfix voor een droge en/of doffe huid. Het verbeterd de huid direct en zorgt voor een instant glow. Wil jij zelf ervaren waarom het Melting Masker zo bijzonder is? Boek de februari actie en geef je huid een ongekende boost.

FACIAL INCL. HET MELTING MASK

• We starten de behandeling met een huidanalyse
• Na het reinigen van de huid voeren wij een milde peeling uit voor directe verbetering van de huidstructuur
• We shape’n en kleuren, indien gewenst, de wenkbrauwen
• We sluiten de behandeling af met het Quanis Melting Essence Mask en een heerlijke gezichtsmassage.

Boek deze heerlijke facial inclusief het Quanis Melting Essence Mask voor maar € 79,-Reserveer eenvoudig via afspraak maken.